• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse darters naar het WK softtip darten Chicago

dartenwkamerikaDrie darters t.w. Kristel van Erp, Eric Rosenbrand en Stefan Reijs gaan aankomende dinsdag naar Chicago om deel te nemen aan het WK softtip darts, die wordt gehouden van 23 tot 27 mei. Slecht nieuws is dat het onzeker is of John vd Heiden ook mee gaat, hij heeft ongelukje op het werk afgelopen donderdag gehad (hij was met zijn duim tussen het messenkop gekomen) en is zijn topje van zijn duim kwijt. Darten zit er dus niet in, maar misschien gaat die nog mee om de rest aan te moedigen.

Aankomende dinsdag zullen ze vanaf Brussels Airport vliegen naar Chicago. Op donderdag hebben ze nog een ontspannend dagje gepland naar een attractiepark, waarbij een dag later het WK gaat beginnen. Kristel van Erp zal uitkomen in de klasse (Woman AA), Eric Rosenbrand en Stefan Reijs zullen hierbij uitkomen in de klasse (Amateur A/B). Het toernooi zal duren tm maandag 27 mei.
Ze weten echter niet wat ze kunnen verwachten op het WK.

Aangezien dit WK vaak in Amerika of Azie gehouden word gaan vaak alleen de Nederlandse darters welke in het Nederlands team zitten er alleen maar heen. Iedereen mag er ook aan mee doen welke ingeschreven staan bij de organisatie Bullshooter. Het is dus best spannend want ze kunnen verwachten en welke landen er zullen deelnemen. Omdat Kristel van Erp afgelopen jaar Europees kampioen is geworden had ze een ticket voor Chicago gewonnen. Hieruit was het idee gekomen om met een paar darters ook mee naar Chicago te gaan om deel te nemen aan het toernooi.

Buiten al het ‘dart geweld’om zullen ze nog wat bezienswaardigheden gaan bezoeken rond Chicago. Vervolgens zullen ze op maandag vanuit Chicago nog naar New York gaan om daar nog een weekje vakantie te houden, waarbij ze dinsdag 4 juni zullen terugvliegen.

Bergse darters