• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste klimrit voor Team Wolf, ze gaan er voor Vûr Fred!

Afgelopen jaar heeft familie en vrienden afscheid moeten nemen van Fred Wolf door de gevolgen van een vreselijke ziekte. Team Wolf zet zich nu in voor de Alpe d’Huzes om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. De leden van team Wolf trainen al een hele tijd, maar op de eerste paasdag gingen ze op pad voor de eerste en echte klimrit. Natuurlijk fietsen ze in de outfit van team Wolf gesponsord door Koelberg koudetechniek van Rens van Vught.

De rit ging naar onder andere naar Groesbeek naar de Zevenheuvelenweg. Het was een zware dag maar de teamspirit was goed aanwezig. Ze hebben de dag goed doorstaan en op naar nog vele kilometers voor Alpe d’Huzes. Ze gaan er voor Vûr Fred!

TEAM WOLF: Wij gaan die berg op Vûr Fred! Ad, Adje, Toon, Kaylee, Bas, Peter, Sanne, Koen, Aron en Luke.

teamwolfgroepsfoto1

Team Wolf organiseert van allerlei activiteiten zoals een loterij bij Carbid schieten of bij de pronkzitting waren ze aanwezig bij de garderode. Op zondag 21 april staat volgende activiteit op de planning. Team Wolf organiseert een pubquiz waarbij de volledige opbrengst ten goede zal komen aan Stichting Alpe d’HuZes. Voor de nodige ontspanning tussen de vragen door wordt ook gezorgd door muzikale ondersteuning van diverse artiesten. Wil jij jouw kennis op de proef stellen en tegelijkertijd een steentje bijdragen voor het goede doel? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven via; https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9W0OgHnZ9MT.../viewform

⏰ Zondag 21 april 15:00uur (14:30 zaal open)
🏠 Zalencentrum de Merx
👬 Teams van 3 tot 5 personen
💰 €25 euro per team

pubquizteamwolf21april2024