• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Sport JO14-3 ongeslagen Winterkampioen!!

Afgelopen zaterdag speelde de jongens van Berghem Sport JO-14-3 hun laatste competitiewedstrijd in deze fase. Het kon nog alle kanten op gezien de naaste concurrenten ook nog geen wedstrijd verloren had. Op verliespunten zou deze competitie dan ook beslist gaan worden. Al met al is het een vreemde competitie geworden met tal van afgelastingen bij vrijwel alle teams in deze klasse. Dat is op zich erg jammer omdat bijvoorbeeld onze jongens

2 wedstrijden niet hebben kunnen voetballen door het extreem slechte weer van afgelopen weken! Maar ondanks dat stonden we vrijwel de hele competitie bovenaan.

Zaterdag kwam Udi’19 met hun team van de JO14-4 op bezoek in de Koppelsteeg! Voor deze gelegenheid had Berghem Sport onze wedstrijd op het hoofdveld gepland staan om zodoende er zeker van te zijn dat deze wedstrijd ten alle tijde doorgang kon vinden. Dat geeft ook wel weer aan dat Berghem Sport het belang van deze wedstrijd in zag. Mooi dat daar over meegedacht wordt!!
De tribune was aardig gevuld met ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere bekende die ons team kwamen aanmoedigen.

We begonnen wat ‘zenuwachtig’ aan de wedstrijd maar toen uiteindelijk de 1-0 viel hebben we de controle niet meer uit handen gegeven. Voor rust leek de genadeklap al toegediend te worden toen we de 2-0 binnen tikte vanuit een rebound! na rust was het prijsschieten maar het kwam uiteindelijk nog maar tot één extra doelpunt wat dan ook gelijk de eindstand betekende. Met een bekeken afstandsshot werd de 3-0 binnen geknald en was het wachten op het laatste fluitsignaal zodat het feest los kon barsten!

Toen uiteindelijk de scheidsrechter voor het laatst zijn fluit liet klinken kon het feest beginnen. De 4 (!) trainers/ leiders van dit team keken tevreden en met gepaste trots hoe de jongens er een feestje van maakten met een paar fakkels en (kinder-)champagne die rijkelijk vloeide! Door de ouders is er een kampioensshirt gemaakt zodat in de kantine iedereen kon zien wat er te vieren viel: ‘WINTERKAMPIOEN 2023’!! Klasse jongens!!