• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Geslaagd groots Berghems dart-toernooi in Padelcentrum Berghem, Veenhof en Geel winnen!

Het groots Berghems steeltip darts-weekend is voorbij. De opkomst op de tweede dag was prima en de dartpijlen vlogen weer naar de borden. Er hadden op de zondag genoeg dames aangemeld, dus in Padelcentrum Berghem was er ook een damespoule. Het was spannend wie er naar de finale ging! Na de poulerondes wisten Tonny Veenhof en Gian van Veen de finale te halen. Halve finale winnaarsronde ging tussen Gian van Veen en

Maikel Verberk. Ze zitten allebei in het superleague team van Padelcentrum Berghem.

 

Gian was daarin de beste en ging naar de finale. Tonny versloeg in de halve finales Wesley Plaisier. Tonny Veenhof was vervolgens de sterkste in de finale en wint de zondag-editie. Proficiat Tonny! Tonny Veenhof was de winnaar van dit tweedaagse toernooi. Hij werd op zaterdag tweede en op zondag eerste!

 IMG 20230917 WA0003

De damesfinale ging tussen Sharona Veld en Desiree Geel. Desiree was net iets beter en won het damestoernooi. Goed gegooid en proficiat Desiree! 

IMG 20230917 WA0004

De superleagueteam-leden van Padelcentrum Berghem Levy en Lars deden het uitstekend in de verliezersronde. Levy Frauenfelder kwam tot de halve finale en Lars Fransen tot in de finale die hij gewonnen heeft. Jaap Schapendonk van het superleague team was tot in de kwartfinale gekomen in de winnaarsronde.

Het organiseerde superleague dartteam van Padelcentrum Berghem is zeer tevreden. Dit was zeker niet de laatste keer dat zij zo'n groot darttoernooi organiseren. Het was allemaal zeer netjes geregeld en er waren redelijk wat grote namen naar Berghem gekomen. Het niveau lag dus allebei de dagen hoog!

Meer info en uitslagen: facebook/SL dartteam Binnadorst

Foto's Myrthe Brands