• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Harold van Tooren nieuwe voorzitter LTC Rackets Berghem

De tennissport staat flink in de schijnwerpers. Veel ontwikkelingen, veel instromende leden en dus veel werk. Bij LTC Rackets in Berghem zullen deze uitdagingen gedragen worden door een nieuwe voorzitter. Vanavond neemt tijdens een digitale ledenvergadering Harold van Tooren de voorzittershamer van LTC Rackets in Berghem over van aftredend voorzitter Liz Barker.  Harold is geboren en getogen in Berghem, maar sinds enkele jaren woonachtig in Oss met zijn vrouw en nog 3 thuiswonende kinderen. Twee hebben het nest inmiddels verlaten. Hij is sinds 2009 lid van L.T.C. Rackets en mag gerust een redelijk fanatiek tennisser genoemd worden.

Hij is 1 tot 2x per week op de Berghemse tennisbanen te vinden, speel regelmatig een toernooitje in de regio en speel voorjaars- en wintercompetitie met een herenteam. Daarnaast is hij sinds eind 2020 lid van de Technische Commissie van LTC Rackets, heeft veelal sportieve hobby’s en is ook secretaris van WTC Berghem.

Als nieuwe voorzitter hoopt hij LTC Rackets weer een nieuwe impuls te kunnen geven. Natuurlijk kan een vereniging als L.T.C. Rackets niet alleen draaien op een paar vrijwilligers en daarom hoopt hij dat er meer en andere mensen bereid zijn om regelmatig of af en toe iets voor de club te betekenen. "Samen kunnen we er iets moois van maken!"

 

Annie Rietman neemt vanaf vanavond tijdens de vergadering de functie als voorzitter kantinezaken over van Karin van den Berg, en tevens zal er aandacht gevraagd worden om de nog vacante functies in het bestuur (secretaris en 7e bestuurslid) nieuwe invulling te geven. 

Wij feliciteren Harold en Annie in elk geval alvast veel succes, en wensen hen vele sportieve voorzittersjaren toe.