• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Talentjes in actie met extravoetbaltraining bij Hotel Berghem

De trainingen van voetbalschool Xtrafootballtraining zijn nu al een paar weken aan de gang. Begin januari verhuisde de voetbalschool van Kaan Cevik van TOP naar de kunstgrasveld bij Hotel Berghem en dat heeft geen windeiren gelegd. 'Vanaf de bekendmaking dat we naar Hotel Berghem verhuisde, is het aantal aanmeldingen met 25% gestegen', wist Kaan te vertellen. 'Steeds meer voetballers weten ons te vinden en dat gaat vaak gepaard

met 'mond op mond-reklame'.

Xtrafootballtraining begeleid jou graag, op weg naar betere prestaties op het voetbalveld. Plezier en ontwikkeling staat voorop bij deze voetbalschool. Wedstrijdgerichte techniekvormen, fysieke en mentale vaardigheden komen zeker aan bod.

De Berghemse voetbaltalentjes Dean Schuurmans (11jaar) en Finn Kuijpers (11jaar) ervaren dit ook. Zij komen hier iedere week trainen. 'Bij Berghem Sport trainen we twee keer en zaterdags spelen we een wedstrijd'. Op de vraag waarom zij hier graag trainen, vertelden zij: 'Hier is het veel intensiever en de techniek en voetentechniek is gaaf'. Zij volgen een duo-training, maar een nieuwe speler sluit al weer aan voor een proeftraining. 'Oh ja, en de afwerking is ook supergoed', werd er nog bijgevoegd.

De voetbalschool is continue in beweging, letterlijk en figuurlijk. De voetballers leren onder andere coordinatie, ruimte-inzicht en loop- en voetenteckniek. Dat zijn aspecten dat de voetballers bij voetbalverenigingen vaak niet meekrijgen.

Is dit misschien iets voor jou? Lees het vorige bericht 'EERSTE TRAINING VAN XTRAFOOTBALLTRAINING START BINNENKORT BIJ HOTEL BERGHEM' of kijk op facebook/xtrafoolballtraining voor fimpjes en trainingen bij Xtrafootballtraining.

voetbalschoolhotelberghemlogo