• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Donderdag 6 februari de eerste PubQuiz van Berghem

pubQuizlogoPubQuizzen schieten in heel Nederland als paddenstoelen uit de grond en dat is absoluut niet raar. Wat is er nu leuker dan met vrienden, collega’s of familie te strijden tegen andere teams en te ontdekken hoe groot (of juist niet) jouw kennis over allerlei onderwerpen is?

Op donderdag 6 februari vindt de eerste PubQuiz van Berghem plaats in De Merx. In 10 rondes moet je met je team, bestaande uit 3 of 4 deelnemers proberen om antwoord te geven op kennisvragen, geluidsfragmenten, afbeeldingen te herkennen en misschien zelfs te moeten proeven, ruiken of voelen. Er zullen veel ludieke momenten voorbij komen, waardoor het amusementsgehalte erg hoog zal zijn.

Om deel te nemen aan deze PubQuiz hoef je niet universitair geschoold te zijn, maar is het juist handig om een gemengd gezelschap samen te stellen. Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

- Hoe heet de gele Teletubbie?
- Wat is het kleinste land ter wereld?
- Welke TV-tune hoor je?
- Wat is het meest verkochte muziekalbum?
- Hoe heet de opvolger van het boek 50 tinten grijs?

Lijkt het je leuk om deel te nemen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in op de lijst die klaar ligt in De Merx. Zorg dat je op tijd bent, want er is een beperkt aantal plaatsen. Nog even op een rij:

Datum: 6 februari 2014
Tijd: 20.00 uur tot 23.00 uur
23:00 ruimte voor discussie aan de bar
Locatie: Zalencentrum De Merx
Team: 3 of 4 personen
Inschrijfgeld: €10,00 per team
Prijzen: De ronde winnaars krijgen een rondje, en de winnaars van de avond, de prestigieuze eer en een schaal bitterballen!

Blijf op de hoogte en like us op Facebook!

De QuizMasters
PubQuiz MetDeFlesOpTafel

Cor Strijbosch
Henri van Bethlehem