• lente2018piekenhoef01
  • karikaturennr9tot12
  • lente2018piekenhoef02
  • karikaturen1e42017
  • regenboog
  • karikatuurversie2totnr8
  • 2017lente03

Schrijf je in voor 25e editie Coderdojo in Berghem

Benieuwd hoe een app te ontwerpen? Weten hoe een website werkt? Enthousiast zelf een game ontwikkelen? Al flink gevorderd in het schrijven van software? Dan is CoderDojo iets voor jou! Zaterdag 20 januari wordt de 25e editie van CoderDojo Oss gehouden in de Berchplaets in Berghem. Een nieuw jaar, maar hetzelfde concept. De ninja's (deelnemers) brengen hun eigen laptop mee en geven

zelf aan waar ze willen beginnen.

Deze 25e editie staan de volgende onderwerpen op de agenda:
- scratch
- HTML/CSS, javascript
- arduino
- mindcraft/craftbukkit, java

Uiteraard zijn er mentors die helpen, begeleiden en uitleggen waar nodig. Deze editie kunnen 24 deelnemers ontvangen en is van 13:00 tot 16:00uur.

Veel plezier en tot Dojo.

Meer info bij Frans Verhagen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in http://coderdojooss.eventbrite.nl/.

Samen uitvinden, ontwerpen en aan de slag in de digitalewereld!  Kinderen van 7 tot 17 jaar krijgen de kans te leren programmeren. Spelenderwijs aan de slag o.b.v. professionele programmeurs. CoderDojo wordt georganiseerd door vrijwilligers en is daarom gratis voor kinderen! Initiatiefnemer Frans Verhagen: "De wereld verandert continu, het draait steeds meer om automatisering, robotisering en big data. Gelet op deze verandering wordt het belangrijker dat kinderen kennis hebben van en al vroeg vertrouwd raken met programmeren. Dat is wat een CoderDojo beoogt.”

Belangstelling als mentor?
“Het is fantastisch te starten met een aantal mentoren voor de eerste opstart. Vanwege continuïteit en ambitie zijn we op zoek naar meer enthousiaste mentoren die kennis hebben van programmeren en zin hebben kinderen hierin op weg te helpen”, aldus Frans Verhagen. Wilt u deze CoderDojo mee vormgeven? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hartelijk dank!