• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Uitnodiging openbare vergadering Dorpsraad Berghem op 5 juli

De doprsraad nodigt u uit voor deelname aan de openbare vergadering op woensdag 5 juli. Aanvang 19.30 uur in zaal 'de meer' van de Berchplaets. Tijdens deze vergadering zal Adviesraad Sociaal Domein Oss (vroegere WMO) een presentatie komen geven wie ze zijn en wat ze doen. De raad vormt een brug tussen burger en gemeente als het gaat om zorg en sociale voorzieningen en zou dus ook wat voor de mensen in Berghem kunnen betekenen. Daarna gaan we het hebben over de recente activiteiten van de Bèrgse Tafel.

Ook zal er nog een presentatie gehouden worden door het bestuur van Berghem Bruist over de komende editie in september.
Vervolgens kijken we nog even terug naar de belangrijkste bevindingen van onze thema-avond op 6 juni die geheel in het teken van het bos stond. Misschien wordt er ook nog een tipje van de sluier opgelicht over de indiaan die een bezoekje aan onze mooie bossen heeft gebracht?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Dorpsraad, daarom laten we ook de wijkagent weer aan het woord en zal buurtpreventie vertellen of ze nog iets in de planning hebben voor de zomermaanden. Gebiedsbeheer zal de lopende zaken bespreken, zoals het Stevenspad, en staat uiteraard open voor nieuwe meldingen vanuit de bewoners.

Kortom, het belooft weer een zeer afwisselende avond te worden! Iedereen krijgt de kans om zijn/haar onderwerp ter sprake te brengen;
graag dit even van tevoren melden bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedereen is van harte welkom!
Dorpsraad Berghem
Eric Remmerswaal, voorzitter.