• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Even voorstellen: Rechtswinkel Oss in Berghem!

rechtswinkelosslogoRechtswinkel Oss draait vanaf 2 maart ook spreekuur in Dorpshuis ‘De Berchplaets’! Via deze column stellen wij Rechtswinkel Oss en haar medewerkers graag voor aan alle inwoners van Berghem!

Bij Rechtswinkel Oss kan iedereen terecht met zijn of haar juridische vragen. Onze doelstelling is om de bewoners van de regio Oss laagdrempelig en kosteloos te voorzien van (juridisch) advies. De vrijwilligers die bij Rechtswinkel Oss werken, zijn allen rechtenstudent aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Onze medewerkers luisteren naar uw verhaal en

helpen u met ingewikkelde juridische brieven. Ook staan ze voor u klaar als u in een bepaalde situatie terecht bent gekomen en u niet weet hoe het nu verder moet.

Naar aanleiding van uw verhaal schrijven zij een advies. In het advies beantwoorden zij uw vragen. Hierbij bespreken zij wat uw rechten en plichten zijn en welke stappen u het beste kunt ondernemen. Eveneens is er de mogelijkheid tot hulp bij het opstellen van een brief, een bezwaarschrift of een beroepschrift.

Rechtswinkel Oss werkt met inloopspreekuren. Wij draaien zowel in Oss als in Berghem spreekuren. In Oss zijn wij op donderdag en vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur in het ‘Zuidergebouw’ (Oude Molenstraat 17) geopend. In Berghem zijn wij op iedere even maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur in Dorpshuis ‘de Berchplaats’ (Sportstraat 3) te vinden. Als u schriftelijke stukken heeft die relevant zijn voor uw verhaal, kunt u die het beste meenemen naar het spreekuur.

Schroom niet; kom gerust een keer langs als u een (juridische) vraag hebt!

Check voor meer informatie en de actuele openingstijden: www.rechtswinkeloss.nl