• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meike (7) en haar gezin uit Berghem beleven welverdiende Opkikkerdag

Dinsdag 4 juni staat er voor Meike (7) en haar gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing staat deze dag op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Meike is namelijk ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en haar broer Luuk (9). Daarom neemt Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol

speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding zal het een dag worden die ze niet snel zullen vergeten!

Ze zullen hun dag beginnen met een kijkje te nemen bij de defensie en van alles van hen te leren. Daarna zullen ze een ritje gaan maken op hun favoriete motor of trike. Na de lunch is het tijd om creatief aan de slag te gaan, wat zullen ze gaan maken? Daarna is het tijd voor wat avontuur. Er is een brand ontstaan die moet worden geblust en kan de brandweer alle hulp gebruiken. Gelukkig zijn Meike en Luuk er snel bij en is het snel brand meester. Dan blijkt dat er dieren de boom in zijn geklommen die gered moeten worden, gelukkig draaien ze ook hier hun handen niet voor om. Als laatste activiteit is het tijd om met het hele gezin op de gevoelige plaat te worden gelegd door en professionele fotograaf. Als allerlaatste staat er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten. Wat een dag!

Stichting Opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl