• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Tweede pinksterdag Fietstocht Centrumknollen, iedereen welkom

Het carnavalsseizoen 2018-2019 is alweer bijna ten einde. Zoals het inmiddels een echte traditie is geworden, sluiten we dit jaar in stijl af met onze jaarlijkse Fietstocht ! Zoals gewoonlijk vindt deze weer plaats op TWEEDE PINKSTERDAG , wat dit jaar valt op maandag 10 juni a.s. Zoals altijd brengt de route ons langs de mooiste plekjes van Berghem en omgeving. Uiteraard dienen bij de posten onderweg weer enkele

opdrachten te worden vervuld, waarbij ook de volwassenen natuurlijk niet worden ontzien. Voor een drankje onderweg wordt gezorgd en tevens krijgt u na afloop voor de gedane inspanningen nog een gratis consumptie aangeboden.

Aan het einde van de tocht is er tevens de mogelijkheid om iets te eten te nuttigen, uiteraard voor eigen rekening.

Begin- en eindpunt van de tocht is bij onze vertrouwde Residentie:
ZALENCENTRUM “DE MERX”
BURG. VAN ERPSTRAAT 25

U kunt inschrijven tussen 13.00 en 14.00 uur.

Starten mag vanaf 13.00 uur op volgorde van inschrijving. Omdat er met de fietstocht een mooie beker kan worden gewonnen, starten we om de beurt.
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts € 1,25 en voor kinderen die bij papa of mama achterop zitten is deze tocht helemaal gratis.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit hoeft u niet persé lid te zijn van Carnavalsvereniging De Centrumknollen: IEDEREEN IS WELKOM !!! Neem dus gerust familie, vrienden of bekenden mee !

Mede namens de Commissie Fietstocht wensen wij u alvast een hele fijne middag toe, met veel fietsplezier en heel mooi weer !

Graag tot 2e Pinksterdag, 10 juni!!!

Bestuur C.V. De Centrumknollen