• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Familievoorstelling "Vrouw Holle" op 22 juni in openluchttheater Hoessenbosch

Vrouw Holle is een familievoorstelling, gebaseerd op het originele sprookje. Maar krijgt in deze versie wel een modern jasje! De voorstelling wordt gespeeld door speelgroep Hoessenbosch op 22, 16 en 23 juni. De regie is in handen van Miriam van de Wiel. ​We volgen Liesjes grote avontuur waarin de arme Weerlanders ruzie met haar maken over het afval, ze ontslagen wordt door de rijke dames Plens in paraplu’s en uiteindelijk in de echoput springt.

Hier maakt ze kennis met Edje Echo en belandt ze vervolgens in een zonnig Ondersteboven. Hier verwacht een vermoeide Vrouw Holle haar al. Liesje doet haar uiterste best om het weerprobleem in Weerland op te lossen. Gaat het haar lukken?

Vrouw Holle
De arme boerendochter Liesje Bartels wil graag aan Vrouw Holle vragen waarom het weer in Weerland al een jaar zo slecht is dat alle oogsten mislukken. Komt het omdat de Weerlanders zo onverstandig zijn om al hun afval in de echoput te gooien? Liesje weet dat het weervrouwtje uit Ondersteboven een schone put nodig heeft om op tijd voor zon en regen te zorgen. Wat kan een arme boerendochter doen? Nou, heel veel!

We volgen Liesjes grote avontuur waarin de arme Weerlanders ruzie met haar maken over het afval, ze ontslagen wordt door de rijke dames Plens in paraplu’s en uiteindelijk in de echoput springt. Hier maakt ze kennis met Edje Echo en belandt ze vervolgens in een zonnig Ondersteboven. Hier verwacht een vermoeide Vrouw Holle haar al. Liesje doet haar uiterste best om het weerprobleem in Weerland op te lossen. Gaat het haar lukken?

Deze familievoorstelling wordt gespeeld op 15, 22, 16 en 23 juni. De regie is in handen van Miriam van de Wiel. ​

www.hoessenbosch.nl