• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ga mee met touringcar voor binnenhalen 'Hel-ma'-deelnemers

Zoals wellicht vele van jullie weten doet Stichting Berghem Tegen Kanker dit jaar weer mee aan het fantastische evenement de Den Helder - Maastrichtloop. Dit is een geweldige estafette loop van 420 kilometer, dwars door Nederland, van Den Helder naar Maastricht. Dit evenement vindt plaats op 18 en 19 mei.

Met een groot aantal hardlopers, fietsers, navigators, chauffeurs en medewerkers in het basiskamp beleven we allen een heel bijzonder en sportief weekend, ieder met zijn eigen gedachten en motivatie.

De donaties die we ontvangen voor dit evenement worden toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het steunen van palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Op 19 mei komen zij aan in Maastricht. Als u het leuk vindt en/of van plan bent om in Maastricht de Helma lopers en begeleiders binnen te halen is er nog plaats in de touringcar die hiervoor geregeld is. Voor € 13,- per persoon kan er gebruik worden gemaakt van de touringcar (een retourtje Berghem - Maastricht).

De planning is als volgt:

Van Berghem naar Maastricht:
Vertrekdatum/tijd: zondag 19 mei 2019 om 9.00 uur
Opstapplaats: Berchplaets (Sportstraat 3 te Berghem)
Bestemming: Centrum Maastricht

Van Maastricht naar Berghem:
Vertrekdatum/tijd: zondag 19 mei 2019 om 16.00 uur
Opstapplaats: Centrum Maastricht
Bestemming: Berchplaets (Sportstraat 3 te Berghem)

Indien u een plaats in de bus wilt reserveren dient u een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laat even weten met hoeveel personen u gebruik wilt maken van de bus en vermeldt hierbij uw mobieltelefoonnummer.

U kunt tot 25 april reageren!

berghemtegenkanker