• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

1e Pubquiz ‘Met De Fles Op Tafel’ in het nieuwe jaar!

Donderdag 7 februari is er weer een Pubquiz ‘Met De Fles Op Tafel’ in Zalencentrum De Merx. Omdat we al wat jaren meedraaien hebben de meeste van jullie wel een beeld van wat een pubquiz inhoudt. Laten we daarom, voor diegene die heeft nog nooit beleefd hebben, eerst maar eens uitleggen wat een Pubquiz niet is: Het is voor niemand TE moeilijk.

Sommigen denken misschien dat je er voor doorgestudeerd moet hebben. Maar die gestudeerde mensen balen wel eens van het feit dat ze niets weten over soaps, metseltechnieken of Joshi (dat groene draakje uit Mario Bros). Pubquiz (bij ons) is vooral voor de lol, met vragen over de meest uiteenlopende dingen. Wat het ook zeker niet is: duur en saai! 

€15,00 per team van maximaal 5 personen en dan ben je een hele avond onder de pannen… En saai? Nee joh, we stellen zoveel vragen dat er altijd gespreksstof is.

Toen we in februari 2014 met de eerste quiz in Berghem begonnen, ging het nog niet zo professioneel als nu. In feite begon het allemaal met het oplezen van vragen voor een klein aantal teams. Niemand dacht dat het meer dan een maand of twee zou duren. Nu zijn we 4 en een half jaar verder..

De eerste ranking competitie begon in het seizoen van 2015, en de rest is, zoals ze vaak zeggen, geschiedenis. Het feit dat de PubQuiz al zo lang een succes is (zeker als je in hondenjaren rekent) betekent dat de quiz zelf zijn eigen geschiedenis heeft voortgebracht. We hebben winnaars, pijnlijke verliezers, schlemielen en verrassende kampioenen.

Maar één ding wat het zeker is: het is potverdomme erg leuk!

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef dan meteen je teamnaam door. In je eentje of als duo mee doen mag ook. 5 personen is geen verplichting!

De data van komend seizoen zijn: 
28 maart 2019 – 9 mei 2019 – 29 juni 2019 (zaterdag)