• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Klap op de vuurpijl, een BN-er en Surinaams eten op Curacao!

Afgelopen week had weer een familie uit Berghem Abaai Resort in Curacao bezocht. Familie van Eldijk-Arts was zo blij dat ze voor Abaai Resort hebben gekozen, dan komen ze op locaties waar ze anders nooit waren geweest. Elke dag gingen ze erop uit en genoten ze volop van het tropische eiland. Zo ook op een dag dat Dianne vroeg of ze Surinaams eten lekker vonden. "Nog nooit gegeten, maar we willen het wel proberen", was de reaktie. Toen heeft Dianne het geregeld, dat familie van Eldijk bij mensen aan huis konden gaan eten.

Ook kregen ze te horen, wat we die dag nog meer konden gaan doen in combinatie met het uit eten. En dat gebeurde! Eerst naar de struisvogels geweest om vervolgens een toer te maken. Familie van Eldijk had een hele leuke gids die het leuk kon brengen. Ook naar Serena's art factorie, wat ook erg interessant was.
De Aloe Vera plantage hebben ze achterwege gelaten, daar was geen tijd meer voor. De toer ging vervolgens naar het eetadres waar gastvrouw Henny en de kok Denn wonen. Daar werden ze hartelijk ontvangen. De gastvrouw is geboren en opgegroeid in Dieden, dus er kon gewoon Brabants gesproken worden. Heerlijk geklets en gebuurt, was echt geweldig!

Na het heerlijke eten en de gezelligheid, ging het uitje naar Cabana om lekker op het strand te gaan chillen. En Dave Roelvink trad er op! Als klap op de vuurpijl kwam Dave eventjes langs gelopen. De dag kon niet meer stuk, een BN-er gezien op Curacao!

Familie van Eldijk-Arts heeft het op Curacao fantastisch naar hun zin gehad. Ze kunnen het iedereen aanraden om bij Frenk en Dianne op hun Abaai Resort te verblijven!

curacacaovaneldijkstruisvogels

curacacaovaneldijkmbvlag