• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Samen met je buren zonnepanelen regelen? Kom naar de startbijeenkomst!

Dorspraad Berghem maakt je graag attent op de volgende bijeenkomst. Vind jij ook dat er in Oss meer zonnepanelen de daken op kunnen? Kom dan naar de startbijeenkomst op 19 september. Samen met buurtgenoten ga je ontdekken hoe je samen op de ideale manier zonnepanelen kunt regelen. De startbijeenkomst wordt georganiseerd door Buurkracht. Een maatschappelijk initiatief, gesteund door gemeenten en provincies. Bij Buurkracht geloven we dat zonnepanelen regelen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren samen doet. Dat werkt al op meer dan 200 plekken in Nederland.

Doe ook mee en krijg hulp en advies
Ga samen met je buren aan de slag en je krijgt toegang tot alle ervaringen en tips uit de andere buurkrachtbuurten. Je buurtbegeleider helpt met onder andere offertes en het enthousiast maken van buurtgenoten om met je mee te doen. Gratis en onafhankelijk.

Aanmelden
Wanneer woensdag 19 september van 20.00 tot 21.00 uur
vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, na afloop is er een drankje
Waar Gemeentehuis Oss, Raadhuislaan 2
Aanmelden via www.buurkracht.nl/oss-zonnepanelen

Heb je vragen?
Kijk voor meer informatie op www.buurkracht.nl. Je kunt mij bereiken via 06- 11317615 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We verheugen ons op jouw (en ieders) positieve bijdrage aan deze interessante en leerzame avond.

Met vriendelijke groet,
namens het buurkrachtteam,


Ate Ploegmakers
Buurtbegeleider

PS We zien je graag op de 19e aanstaande. En neem je buren mee!