• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het muzikaal Evenement van Berghem, zien we jou op het Hoessenbosch festival?

Op vrijdagavond 31 augustus en zaterdagavond 1 september vindt Hoessenbosch Festival 2018 plaats. Hoessenbosch Festival is een muzikaal evenement wat plaatsvindt in de bossen van Berghem (bij openluchttheater Hoessenbosch). Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Berghem Events (5 heren, één dame) en wordt dan ook gedragen door vrijwilligers. Verschillende muziekgenres zullen de revue passeren. Beide avonden kennen een erg divers programma.

Op beide avonden zullen Nederlandstalige artiesten betreden, is er een band en zijn er dj’s. Tno Martin, The Originals, WC-Experience, John de Bever, JDA, Ran-D en Adaro zijn slechts een greep uit de artiesten.

Wat Hoessenbosch Festival vooral uniek in zijn soort maakt, is de belevenis. Hierbij kunt u denken aan Partylol tent parasol, Feestcafé de Snor en nog veel meer. Dit kunt u alleen maar ervaren, door het zelf mee te maken.

Door de diversiteit aan artiesten en genres is Hoessenbosch Festival een festival voor iedere doelgroep en leeftijdscategorie. Gedurende beide avonden is het terrein van 19:00-01:00 geopend voor de bezoeker. Meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina van Hoessenbosch Festival: https://www.facebook.com/hoessenboschfestival/ of op de website: https://hoessenboschfestival.nl/

Hoessenbosch Festival kent tevens een kindermiddag. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 1 september van 12:00-18:00 uur. 37 ‘stands’ / activiteiten worden opgesteld waarin kinderen kunnen deelnemen. Dit varieert van een kinderboerderij met wel 70 dieren tot het bakken van broodjes, een survivalparcours, crossen en nog veel meer.