• toplente06
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

50 jaar kindervakantiewerk Berghem. Zaterdag receptie en feest!

Aanstaande donderdag 9 augustus wordt er gestart met de opbouw van het terrein nabij de Kinderburcht. Er worden 28 honken gemaakt want er komen 28 groepen kinderen van 22 a 23 kinderen met een 3-4 personen leiding. Een heel werk om alles op te bouwen en daarvoor vragen we nog vrijwilligers, dus mocht je tijd hebben kom donderdag 9 en vrijdag 10 augustus naar de kinderburcht uw hulp is zeer welkom. Zaterdag is er een receptie en feest voor iedereen, we hebben vele oud vrijwilligers uitgenodigd maar wij zullen mensen vergeten zijn hiervoor onze excuses. Zijn we u vergeten schroom niet u bent welkom! Om 17.30 uur begint de receptie en deze zal overlopen in een feestavond want dat hebben alle vrijwilligers en sponsoren van de afgelopen 50 jaar dik verdiend.

Dank zij de inzet van heel veel vrijwilligers en sponsoren hebben we nu een kinder vakantie week die er zijn mag en daar zijn wij heel trots op.
Maandag 13 augustus zal Oma Fientje de Kinder vakantie week openen en gaan de kinderen bouwen aan het feestelijk dorp, het thema “Feestelijk terug in de tijd”.
Dinsdag is er een spelletjes dag, met super leuke spelletjes, woensdag is er een speurtocht en een om 15.45 uur mogen de ouders Opa’s en Oma’s ons feestelijk dorp bezoeken.
Donderdag verzorgd scouting Berghem een leuke zeskamp en om 20 00 uur worden de kinderen van 8 jaar en ouder terug verwacht voor een spectaculaire speurtocht en discoavond een feest!!!   En dan slapen.
Vrijdagochtend gaan we bij mooi weer naar Open Lucht theather Hoessenbosch om de week feestelijk af te sluiten samen met Oma Fientje.
En tot slot komen we vrijdagavond om 20.30 uur weer bijeen om na te praten op naar wij hopen fantastisch week in de kantine van Berghem Sport.

Groetjes Ans vd Burgt.