• kerstboomverbranding2018
  • mb 2019
  • 2017winter06
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

Femme Fatale Festival dit weekend in Openluchttheater Hoessenbosch

Op 1 juli aanstaande zal Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem een nieuw festival lanceren onder de naam Femme Fatale Festival. Tussen 12.00u en 18.00u worden de bezoekers getrakteerd op kleine theatervoorstellingen en muzikale optredens. De titel van het festival doet wellicht vermoeden dat het voor vrouwen bedoeld is. Maar niets is minder waar. Zoals Hoessenbosch het zelf brengt is het een festival dat herkenbaar is voor vrouwen en aantrekkelijk voor mannen. De theatervoorstellingen en muzikale optredens zullen wel allemaal draaien rond het thema Femme Fatale.

Er zullen ook standjes zijn waar je leuk kunt shoppen, maar voor de mannen (en voor vrouwen) zullen er ook bier- en whiskyproeverijen zijn. En echt alleen voor de mannen zal er een barber zijn waar de heren zich kunnen laten knippen en scheren.

Je kunt het festival vergelijken met de Parade (rondreizend theaterfestival) of met Boulevard in Den Bosch. Met vele extra's.
Er zijn optredens van Esmee van Amsbergen, La Duca, Lucas de Wit, Willy Egelmeer, Hanneke van Erp, Merel Vloet, Erna van Rosmalen, Marij van de Boom, Turtle Back Lean, DJ Frank van Lent en So you wanna be a Hoessenbosch girl. Tijdens deze middag draait alles om het herkennen, erkennen, verwennen, charmeren, veroveren, koesteren van het vrouw-zijn in elk mens; man of vrouw, jong of oud.

Op het festivalterrein wisselen de verschillende theateracts elkaar af, omlijst door muziek om bij te mijmeren, lekker op te swingen of heerlijk mee te zingen. Een prachtige, unieke en ludieke inkijk in het vrouw-zijn: herkenbaar voor vrouwen en aantrekkelijk voor mannen. Iedereen is welkom.

Meer informatie en kaarten: www.hoessenbosch.nl