• kerstboomverbranding2018
  • mb 2019
  • 2017winter06
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

Gezin uit Berghem beleefde Super Droomdag

Zaterdag 26 mei 2018 beloofde het een spannende dag te worden voor Peter en Francy en dochters Ilse en Sanne uit Berghem. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.In alle vroegte werden zij deze dag door twee vrijwilligers van de stichting opgewacht bij Center Parcs De Eemhof. Door de vrijwilligers was al eerder een intakegesprek gedaan om alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Stichting Opkikker was de gastheer deze dag. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper liep het gezin naar binnen na een applaus naar keuze en toegejuicht door heel veel vrijwilligers. Binnen was een drankje en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Allereerst werden zij bij de helikopter verwacht en konden zij alles op grote hoogte bekijken. Een smakelijke activiteit bij het Smulhuis en als echte VIP’s in een limousine van het park af. Begeleid door de motorpolitie werden rotondes afgezet en rode stoplichten gepasseerd. Hoe gaaf was dat! Ter afsluiting van de ochtend was er een fotoshoot mét visagie ter herinnering.

Na het lunchbuffet was er een bezoek aan de beautysalon voor het hele gezin. Ook werden zij verrast en waren er veel “wow”momenten bij een act van de goochelaar. Na een gezellige show en een afsluitend diner met spectaculair dessert was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet zonder een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee de Ilse en Sanne nog vaak van deze dag kunnen dromen. Er stond een erehaag van alle vrijwilligers die hun dansend en springend een goede reis naar huis wensten. Een mooi afscheid en het gezin krijgt de foto's en film over een aantal weken opgestuurd die de vrijwilligers van de hele dag gemaakt hebben.

STICHTING DROOMDAG VERZORGT EEN ONVERGETELIJK GEHEEL VERZORGDE (TE) GEKKE DAG VOOR EEN GEZIN WAARVAN EEN OUDER KANKERPATIENT/LEVENSBEDREIGEND/LANGDURIG ZIEK IS. HIERBIJ STAAN DE DROMEN VAN HET GEZIN CENTRAAL. HET JONGSTE KIND VAN HET GEZIN MOET ONDER DE ZESTIEN JAAR ZIJN .