• kerstboomverbranding2018
  • mb 2019
  • 2017winter06
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

Haringhappen en tegelijk meehelpen aan de Speciale Verwendag

Trots op Berghem (TOB) is dit jaar uitgekozen als goede doel van het haringfestijn van de Centrumknollen op vrijdag 22 juni. Met elke haring steun je dit goede doel. T.O.B organiseert dit jaar een verwendag voor Berghemse moeders die een ziek of gehandicapt kind verzorgen. TOB is een initiatief van vier Berghemnaren die zes jaar geleden ook al geld inzamelden voor het jubileum van het Groots Carnavalsbal voor mensen met een beperking en een boottocht voor bejaarden over de Maas mede mogelijk maakten. Het doel is om komend jaar een VERWENDAG te organiseren voor moeders, wonend in Berghem, die de dagelijkse zorg dragen voor een ziek of gehandicapt kind.

We weten dat er meerdere moeders in Berghem zijn die dit al vele jaren doen en daardoor niet toekomen aan een momentje voor zichzelf.

Deze moeders willen wij met uw hulp en steun een dag ontzorgen, voor zover dat mogelijk is. Deze verwendag sluiten we af met een etentje voor het complete gezin aan een mooie tafel, zodat ze samen naar huis kunnen gaan met een trots gevoel. TROTS OP BERGHEM!

Op verschillende manieren doen wij een beroep op uw betrokkenheid. We komen weer langs met merchandise op Bergse feestjes. Denk nog maar eens aan onze buttons, die nog steeds met trots gedragen worden door menig carnavalsvierder. Hiervan komt een nieuwe variant die heel Berghem wederom in zijn bezit wil hebben. Ook sleutelhangers, aanstekers, stickers etc. behoren tot de mogelijkheden. Dit alles om geld in te zamelen voor de verwendag. Ook als u op een of andere manier interesse heeft om ons te helpen, horen wij graag van u. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

De reden waarom wij TROTS OP BERGHEM nieuw leven inblazen is omdat we na de geslaagde actie in 2012 vele positieve reacties hebben gekregen en mensen ons nog steeds vragen of er een vervolg komt. Toen wij terugdachten aan het plezier dat van de gezichten van de bejaarden en mensen met een beperking af te lezen was, hoefden we niet lang na te denken en hebben we besloten om deze verwendag te gaan organiseren. We weten dat zulke acties in Berghem goed ontvangen worden en rekenen daarom op uw steun!
Groeten en tot ziens, TOB - Trots Op Berghem - jij toch ook?

TOB bestaat uit: Willem van Kreij, Theo van Ravenstein, Leo Reijnders en Sjoerd van de Veerdonk

haringfestijnbijdemerx