• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Al met al een vakantie om nooit te vergeten

Berghemnaren Ad en Jo Verhagen gingen op vakantie bij oud-Berghemnaren Frenk Megens en Dianne Tonies. Ze lagen in een ruime goede kamer bij Abaai Resort op Curacao, waar ze met veel plezier bivakkeerde. In onderstaand verslag wisten ze te vertellen, in woord en beeld, wat ze allemaal mee hebben gemaakt.

We hebben een hele mooie vakantie gehad bij Frenk en Dianne. Een paar keer zijn we met hun op pad geweest en zijn naar de mooiste plekjes geweest van het eiland. Ze vertellen van alles over het eiland wat best interessant is. We zijn gaan kijken waar de schildpadden het land op gezwommen komen, om hun eieren te kunnen leggen en verstoppen. Ook zijn we naar een visafslag geweest waar je ook veel schildpadden ziet. We hebben de pelikaan, grote hagedissen, flamingo, suikerdiefje en de kolibri gezien en nog veel meer. Prachtige stranden veel oude gebouwen en de oud Hollandse huizen, hebben we ook van genoten.

curacaoverhagen02

Ook bij Abaai was het fijn. Overal zitjes in de tuin een groot zwembad en een mooie tuin. Ook zijn we naar een hotel wezen kijken dat helemaal vervallen was, hoe mooi moet dat geweest zijn!

curacaoverhagen03

De stranden en zee zien er trouwens ook prachtig uit. De kleur van de zee is zo prachtig blauw, dat is iets wat je zelf gezien moet hebben want op de foto ziet het er toch minder mooi uit. Ook zijn we naar een baai gaan kijken waar de koninklijke familie gaat zwemmen als ze op het eiland zijn. En wat betreft het eten, ook dat is fantastisch. Ze wisten een restaurant waar je de lekkerste spareribs kon eten van het eiland. En dat was ook zo, heerlijk!

curacaoverhagen04

Het was allemaal zeer de moeite waarden hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Als je naar Curacao gaat dan is het heel fijn om bij Abaai-resort te verblijven, omdat je centraal op het eiland logeert en ook nog veel te zien krijgt van het eiland. Curacao heeft heel veel te bieden, meer dan wij konden denken.

curacaoverhagen06

Dianne en Frenk, we hebben een heel goede tijd bij jullie gehad. We hebben genoten van de twee dagtochten, waarna we met de auto zelf het eiland gingen verkennen en de adviezen van jullie goed door ons benut werden.

Al met al een vakantie om nooit te vergeten.

Nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen in die 11 dagen.
Het gaat jullie goed.
Jo en Ad Verhagen

Meer foto's van Ad en Jo op Curacao op facebook/diannetonies

curacaoverhagen05