• zomer2018top03
  • zomer2018top01
  • zomer2018top02
  • zomertop08
  • regenboog
  • zomertop06
  • zonondergang02

Het aftellen is begonnen, schrijf je snel in voor de Bergse Kwis

De eerste inschrijvingen zijn reeds een feit. Het aftellen naar 28 december is nu dus echt begonnen! Zet de datum groot in je agenda, verzamel alle manschappen en check de internetverbinding alvast eens, zodat alles gereed is om er tussen Kerst en Oud en Nieuw weer een fantastische avond van te maken! De inschrijvingstermijn sluit op 10 december. Jullie vragen je natuurlijk af waar jullie op moeten studeren voor de 28e. Nou, dat verklappen we nog even niet. Althans, niet helemaal. Wat we wel al kunnen zeggen is dat -

net als de afgelopen jaren - we vragen hebben over ons mooie dorp, over sport en over wat er dit jaar nu eigenlijk allemaal gebeurd is. Daarnaast houden we rekening met de werkende mens en diegenen die graag een frisse neus halen. Ook is er natuurlijk een geheime proef.
Hoe kun je nu achter de andere categorieën komen? De komende weken stellen wij, de nieuwe organisatie van de Bergse Kwis, onszelf voor op Facebook. In elk voorstelrondje maken wij een categorie bekend. En misschien kan de oplettende kijker zelfs wat aanwijzingen voor 28 december herkennen.

Aanmelden gaat via de vernieuwde website (http://www.debergsekwis.nl/).
Er zijn wat kleine veranderingen ten opzichte van de inschrijving in voorgaande jaren. Voorheen was het inschrijfgeld van de Bergse Kwis 15 euro. Tegen betaling van een aanvullende 5 euro konden teams dan een extra boekje bestellen. Het is ons opgevallen dat bijna alle teams graag een tweede boekje willen. Daarom hebben wij besloten om elk team standaard twee boekjes te geven. Het inschrijfgeld bedraagt daarmee dan ook dit jaar 20 euro.

Om de inschrijving rond te maken, kun je het geld naar ons overmaken. Dat kan heel gemakkelijk via onze website.

Organisatie De Bergse Kwis