• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

100-100-100 Workshops van Boerderij de Notelaar

Gratis workshop basissausen maken.Het is gelukt. Op woensdag 22 februari geeft Sandra Schreurs van Boerderij de Notelaar uit Berghem in het talentcentrum in Oss de workshop basissausen geven. Voor iedereen (ook als je geen deelnemer bent van de 100-100-100 actie). Helemaal voor niks, want de EkoPlaza in Oss sponsort de ingrediënten. Zelfs als je je al voor een andere 100-100-100 workshop heb opgegeven, kun je ook deze workshop gratis volgen.

Meld je aan via datumprikker Er zijn 5 blokken van een uur voor maximaal 6 personen per tijdsblok. Is jou tijd van voorkeur vol: geen nood, je mag gewoon kijken en als het kan meedoen. Je kunt alleen geen saus mee naar huis nemen.

Voor de deelnemers van 100-100-100 die zich opgegeven hebben voor deze workshop en woensdag 22 februari niet kunnen wil ik verzoeken een andere workshop uit te zoeken.

Volg een workshop met korting
Tot 10 april kan iedereen (ook als je geen deelnemer bent van de 100-100-100 actie) zich aanmeldingen en met korting aan de workshops deelnemen. De workshop gaat door bij voldoende deelnemers. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info of om je op te geven. Bij voldoende aanmeldingen nodig ik je via datumprikker uit om de datum en tijd te plannen.

Wasmiddel maken
Op vrijdag 17 februari van 10-11 uur en vrijdag 24 februari van 14-15 uur kun je nog aansluiten bij de workshop wasmiddel maken. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden.

Kosten zijn:

Bijenwasdoeken maken:
van 27,50 voor 15,00 euro
de workshop gaat door bij 5 deelnemers per keer

Wasmiddel maken:
van 17,50 voor 12,50 euro
de workshop gaat door bij 8 deelnemers per keer

Basissausen maken:
van 22,50 voor 17,50 euro
de workshop gaat door bij 8 deelnemers per keer


Toelichting bij de workshops
Alle workshop duren ongeveer een uur
• Bijenwasdoeken maken: Deze doek kun je gebruiken in plaats van plastic folie en zilverfolie. Bijvoorbeeld om je kaas of boterhammen voor onderweg mee in te pakken. In het kader van recycling en hergebruik zou het fijn zijn als je zelf een katoenen of linnen lap meebrengt (ca. 30x40 cm). Bijvoorbeeld een rugpand van een oud overhemd of een goed stukje van een versleten dekbedovertrek. Als het maar schoon is en van katoen. Delen of ruilen tijdens de workshop kan ook. Maar een lap bij ons kopen is ook mogelijk.
• Wasmiddel maken: voor deze workshop is het handig als je zelf 3 schone flessen meebrengt waar het wasmiddel in kan. We maken wasmiddel voor witte was, bonte was en als er nog tijd is wasverzachter.
• Basissausen maken: voor deze workshop heb je schone potjes met deksel nodig waar de verschillende sausen in kunnen. We gaan mayonaise; satésaus; béchamel en velouté maken. Deze laatste is ook een basis voor gebonden soep.

Hartelijke groet Sandra Schreurs
Boerderij de Notelaar, ontspannen vergaderen recreëren verblijven

Waterstraat 3
5351 NK Berghem
0412-401415
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


https://www.facebook.com/BoerderijdeNotelaar/?ref=bookmarks