• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bestel de eerste verse haringen en steun het goede doel, Groots Carnavalsbal!

De organisatie van de "Haringparty" die aanstaande donderdag 18 juni plaats vindt, biedt u aan om haringen te bestellen! Mensen die woonachtig zijn in Berghem, kunnen haringen bestellen via www.mooiberghem.nl Haringen kosten: €2,00 per stuk en 5 voor €10,00 (hele opbrengst voor het goede doel!!!)Op de avond zelf, donderdag 18 juni, worden de haringen bezorgd tussen 20 en 22uur! De hele opbrengst hiervan komt ten goede aan het goede doel, het Groots Carnavalsbal!

Wil jij zelf de eerste verse haringen in de regio bemachtigen??? Of bestellen voor bejaarde mensen of vrienden of wil je een vervroegde vaderdagcadeau? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal haringen, adres en telefoonnummer. Bestellen kan tot en met woensdag 17 juni!

En....de eerste foto is binnen voor foto-actie! CV de Centrumknollen i.s.m. TOB (trots op Berghem) beloond de leukste, origineelste en mooiste ingezonden foto met als thema “onderwater wereld” met overheerlijke gebakken kibbeling en bier voor een wagenbouwersgroep naar keuze. De actie loopt tot en met woensdag 17 juni. Wees creatief, en doe jouw favoriete club een heerlijk plezier. Insturen van foto's kan via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de facebookpagina van mooiberghem.nl Meer info: foto-actie haringparty

De palingvrouwkes: Oh haring party, wij dachten paling party!!!!

haringpartyfoto01