• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Start centrumplan met grondig aanpak Willibrordusstraat

willibrordusstraatOp 2 maart 2015 starten de nutsbedrijven en de Gemeente Oss met de werkzaamheden aan Willibrordusstraat (tussen de Pastoor van Teteringstraat en de Kerkstraat) in Berghem. Zo worden ook direct de Rotonde bij de Osseweg, de kruising Julianastraat-Pastoor van Teteringstraat en de kruising Pastoor van Teteringstraat-Willibrordusstraat aangepakt. Enexis en Brabant Water gaan kabels en leidingen vervangen. Zij zullen de bewoners informeren over de gevolgen hiervan. De gemeente kapt een aantal bomen en planten nieuwe bomen.
De Willibrordusstraat wordt iets opgeschoven richting de kerk en er komt nieuw straatwerk in.

Voor het gezondheidscentrum worden parkeerplaatsen aangelegd, en de parkeerplaats bij de kerk tegenover Albert Heijn krijgt nieuwe stenen.
Voor het vrachtverkeer komen aanpassingen op de rotonde bij de Osseweg, de kruising Julianastraat-Pastoor van Teteringstraat en de kruising Pastoor van Teteringstraat-Willibrordusstraat.

Planning
Gemeente en nutsbedrijven starten op 2 maart. De werkzaamheden van de nutsbedrijven duren ongeveer 3 weken.
Er wordt verwacht dat het werk uiterlijk 17 april klaar is. Het werk wordt in twee fases uitgevoerd. De knip ligt bij de Molenweg

Wat merkt u hier van?
Omdat we de weg openbreken, kunt u hier last van hebben. Bedrijven en woningen blijven tijdens de uitvoering beperkt bereikbaar. De aannemer gaat u hier meer informatie over geven tijdens het werk.

Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met projectleider,
de heer P. van Erp of de opzichter van het werk de heer M. Fransen, via telefoonnummer 14 0412

meer info op www.oss.nl