• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inschrijfdatum tennistoernooi voor Giro di Kika is verlengd!

kikatennistoernooi15Ter ondersteuning van de 'Bergse-Renners', Eric Kosterman en Johan Dappers, die deelnemen aan de Giro Di Kika is er op zaterdag 7 maart een Tennistoernooi op het park van LTC Rackets. Omdat zowel Johan Dappers (wielrenner) als John Dollevoet (verzorger) beiden lid zijn van tennisclub LTC Rackets is het idee geboren om dit doel te ondersteunen met een open tennistoernooi. De opbrengst van dit toernooi komt geheel terecht bij Girodikika. De opbrengst bestaat o.a. uit inschrijfgeld, loterij en wat andere bronnen van inkomsten. De inschrijfdatum is verlengd en je kan nog inschrijven tot zaterdag 28 februari!!!

U kunt het definitieve opgeleverde bedrag van het toernooi zien op de website van de Bergse renners  

Wat kunt u verwachten tijdens dit toernooi
U wordt ingedeeld in een tijdsblok waar u enkele dubbel en/of mixpartijen speelt. U dient zich individueel op te geven waarna de organisatie de indeling maakt. Deze indeling is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is een gezelligheidstoernooi dus deelnemen is belangrijker dan winnen.

Het inschrijfgeld bedraagt €10, - en men dient dit bedrag vóór aanvang van het toernooi op 7 maart te voldoen bij de organisatie. Tijdens dit toernooi ontvangt u een smakelijke verrassing. U kunt via de website van LTC Rackets inschrijven.                                                        

Vóór aanvang van het toernooi ontvangt u een mail met de tijd waarop u aanwezig moet zijn. Aan het einde van alle wedstrijden organiseren wij een grote loterij met fantastische prijzen. Loten worden verkocht op die dag zelf. Een discotheek is aanwezig die ervoor zorgt dat we er een gezellige afsluiting van kunnen maken. Tijdens het toernooi wordt ruim aandacht geschonken aan de inwendige mens.   

Heeft u nog vragen of opmerkingen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook als u op een andere manier een sponsorbijdrage wilt leveren.    

De organisatie.