• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Survivors in het zonnetje tijdens SamenLoop

samenloopkaarsenIndrukwekkend en inspirerend, met tijd voor een lach en een traan. samenloopvoorhoopZo kenmerkt zich de SamenLoop voor Hoop (11-12 april 2015). Het evenement is bestemd voor iedereen die zich betrokken voelt bij de strijd tegen kanker, en in het bijzonder voor de survivors, de eregasten tijdens dit evenement van hoop. De organisatie komt graag in contact met survivors, mensen die de ziekte kanker hebben overwonnen, of er nog steeds tegen vechten.

Eregast op een wijze zoals je zelf wenst

Woon je in Berghem, heb je een speciale band met Berghem of binding met een team dat zich inschreef, dan nodigen wij je uit als eregast. Vanzelfsprekend mag je in deze 24 uur meelopen met een team. Maar misschien maak je liever gebruik van het Verwenplein dat speciaal voor jou in de Berchplaets wordt ingericht. Want als survivor ben jij eregast op een wijze zoals jij dat zelf wenst.

Drie ceremonies
Het 24-uurs wandelevenement start met de Openingsceremonie. Survivors lopen gezamenlijk en onder warme aanmoediging de eerste ronde. Als het donker is, worden alle kaarsen aangestoken voor de Kaarsenceremonie, een prachtig moment van herdenking. Tijdens de feestelijke Sluitingsceremonie lopen alle deelnemers gezamenlijk de laatste ronde.

Een kaars voor hoop
Wil je een kaars opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad? Dit kan door op een papieren kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare. De kaarsenzakken worden op diverse plaatsen in Berghem verkocht. Dit zijn Gezondheidscentrum (apotheek), Imro Sana, De Berchplaets, Heurkens Bouwmaterialen, Esso Hanex en Albert Heijn. De zakken worden ingezameld en krijgen met kaars een plaatsje langs het parcours. Ook leuk om een kaarsenzak te schenken tijdens de feestdagen. De opbrengst van € 5,- is bestemd voor KWF kankerbestrijding.

Kom ook en laat je inspireren op 14 januari
Speciaal voor de survivors is er op woensdag 14 januari een bijeenkomst in de Berchplaets Deze bijeenkomst begint om 20uur. Ook partners zijn welkom. Twijfel je, heb je vragen of ken je iemand voor wie dit evenement een echte opsteker is na het overwinnen van of vechten tegen kanker bel (na 18.00 uur) of mail naar Wendy 06-1240 0182 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Petra 06-1013 2125 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie
www.samenloopvoorhoop.nl/berghem
Of like de Facebookpagina ‘SamenLoop voor Hoop Berghem’ en blijf op de hoogte!