• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

De Fonkeling organiseert vandaag een dienstenveiling

dienstenveilingOp woensdag 17 december a.s. is er een openbare dienstenveiling bij BS de Fonkeling, locatie tweede stroming. Een dienst kan van alles zijn. Denk hierbij aan het wassen van een auto, het bakken van een taart, een optreden op een feestje, een avondje oppassen, enzovoort. Het belooft een grote diversiteit te worden van aangeboden diensten. Op woensdag 17 december zullen na de kerstviering op het schoolplein van de Tweede Stroming de diensten bij opbod worden verkocht. De opbrengsten van de verkochte diensten komen volledig ten goede aan uw kinderen.

Wie kan zijn/haar diensten aanbieden? Eigenlijk iedereen. jong of oud, kind of ouder/verzorger, opa of oma, oppas of buren, maar ook bedrijven, kunnen hun diensten aanbieden. En misschien werkt u wel bij een bedrijf die een rondleiding wil verzorgen of kent u iemand binnen een bedrijf dat een dienst aan kan bieden. (Bijna) Alles is mogelijk!

Hoe kunnen diensten aangeboden worden? De aangeboden diensten kunnen via mail worden ingediend bij Marianne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Karin Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anja Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is belangrijk dat de aangeboden dienst zo concreet mogelijk wordt omschreven, dit om verwarring/misverstanden tussen aanbieder en koper te voorkomen.

Waar kunnen de aangeboden diensten bekeken worden? De aangeboden diensten worden op de website de blog van unit 3 (http://dienstenveilingtweedestroming.blogspot.nl ) geplaatst, zodat alle diensten vooraf kunnen worden bekeken. U kunt diensten aanbieden tot en met dinsdag 16 december

Wanneer en waar gaat het evenement plaatsvinden? Op woensdag 17 december zal vanaf 18.30 uur het schoolplein worden geopend voor kopers en publiek. Dan is ook een “veilinggids” beschikbaar waarin alle aangeboden kavels beschreven staan. Het veilingreglement kunt u eveneens op de genoemde website terugvinden. Vragen, ideeën en/of opmerkingen? zijn uiteraard altijd welkom! U kunt deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of één van de leden van werkgroep dienstenveiling aanspreken, die deze dienstenveiling organiseren (Karin of Marianne).

Vanzelfsprekend is het de wens van de organisatie dat er veel diensten worden aangeboden, maar ook dat er 17 december een grote opkomst is van mensen die een bod willen uitbrengen op de aangeboden diensten. Vandaar dat we het op prijs stellen als u zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen enthousiast maakt om ook naar de veiling te komen.