• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vanavond weer een Pubquiz met de fles op tafel!

pubQuizlflesopdetefelogoDe winterjas is weer voor de dag gehaald; het wordt weer kouder en tijd om te PubQuizen!!! Op donderdag 11 december om 20.00u starten we weer de 'PubQuiz Met De Fles Op Tafel'. Wij hebben er kei veel zin in en jullie hopelijk ook! Wie volgt de vorige winnaar, 't Smidje, op?

Een nieuw seizoen betekent oude elementen over boord gooien en nieuwe, leuke onderdelen introduceren. Wat doen we dan wel?

1. De ingezonden vraag
Ben je een leuk feitje tegengekomen en lijkt je dit de ideale PubQuiz-vraag, mail deze dan naar ons en wellicht wordt deze vraag op 6 november gesteld! Je hebt dan met jouw team alvast een streepje voor ;-)
2. De actuele vraag
Een vraag uit het nieuws van die dag! Kijk overdag op het werk effe op NOS.nl of zet RTL boulevard nog even aan voordat je naar De Merx vertrekt en je hebt een voorsprong op de rest!
3. De lokale vraag
Deze vraag gaat over een feit bij ons in de buurt! Kom je uit de gemeente Oss en hou je de regionale bladen bij, dan kun je deze vraag zeker beantwoorden.

De seizoenswinnaar
Ook gaan we vanaf de eerste kwis bijhouden welke groepen steeds bovenin de lijst staat en aan het einde van het seizoen ga je er misschien wel met een mooie prijs en de eeuwige roem vandoor!
Je kunt je natuurlijk al opgeven door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wacht niet te lang hiermee, zodat je zeker een tafeltje (met borrelnootjes) tot je beschikking hebt!

Wij hopen weer net zoveel enthousiasme als het eerste seizoen te zien!!

Tot 11 december!

Groeten,
Met De Fles Op Tafel

Info: pubquiz