• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Centrumknollen & Radio Zwetsbal organiseren morgen het 10e Bergskrakersfestival

krakersfestival2015Na het daverende succes met als winnaar van de carnavals kraker van 2014, ”de raad van ongeregeld” en de winnaars van de publieksprijs “N.M.M.B.” en alleen zangtalenten van Bergse bodem organiseren we morgen het  “10e Bergs Krakers Festival” . Dit vindt plaats op zaterdag 31 januari 2015. Op dit jaarlijks terugkerend carnavalsevenement, zal de enige echte Bergse carnavals kraker 2015 worden gekozen. Voorafgaand krijgt de jeugd tot 14 jaar de kans om op te treden bij het jeugdkrakersfestival, waar vorig jaar "Switch" als winnaar uit de bus kwam.

Heb je lef en natuurlijk een liedje, dit mag een nieuwe tekst op een bestaande melodie zijn of een heel nieuw liedje wat je zelf hebt gemaakt.

Iedereen kan hier aan meedoen ! of je nu alleen zingt, met een duo,trio of met een heel koor, wagenbouwers groep, carnavals club, sportclub, gezelligheidsclubje het maakt ons helemaal niks uit,

de enige spelregels die we hanteren zijn :

1. Je bent minimaal 14 jaar of ouder.
2. De muziek staat op een CD of wordt live gespeeld.
3. De tekst is nieuw (mag een bestaande melodie zijn).
4. Je inschrijving is uiterlijk 24 januari 2015 binnen.

De jury zal uit louter professionele mensen bestaan. Deze avond wordt muzikaal omlijst door de DJ’s van radio Zwetsbal. Zodat we door kunnen gaan tot in de kleine uurtjes………!!!!!   Heb je zin om mee te doen of heb je vorig jaar mee gedaan meld je dan aan voor 24 januari op het volgende e-mail adres :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bel naar 06 20966821