• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse verenigingen en stichtingen blij met opbrengst Rabo Clubkas Campagne

rabolievekampGisterenavond vond de finaleavond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne. In de Lievekamp te Oss was raboclubkashet een drukbezochte avond waarin iedereen benieuwd was hoeveel stemmen zij hadden geworven en hoeveel die stemmen waard zijn. De Rabobank had een verrassend programma in petto en de uitreiking wordt afgewisseld met lokale intermezzo’s en optredens waaronder Berghemse inbreng met een prachtige soloact van Jade Duijs en een schitterende dans van de Beatyes! De presentatie, met volop humor, was in handen van de volumeuse dame "Betty", superleuk om mee te maken! Maar het publiek kwam voor de stemmen....

Pas op het laatst werd bekend wie er de meeste stemmen had gekregen. De Herfstzon uit Berghem was de gelukkige met 350 stemmen, gevolgd door voetbalvereniging DAW uit Schaijk met 333 stemmen en de derde plaats was voor EMOS uit Schaijk met 325 stemmen. Stichting Berghem tegen kanker werd verdienstelijk vierde met 307 stemmen. Iedere stem bracht maar liefst 5,74 euro op, maar de Rabobank maakte er rond getal van, 6 euro! Alle deelnemers kregen een lijstje waarin zij de stemmen en het bedrag te zien was. Vele Berghemse verenigingen en stichtingen waren blij met de stemmen en het bedrag! 

Stichting Mooi Berghem wil iedere stemmer bedanken voor hun geste en hun stem! Binnenkort gaan we o.a. zeker weer mensen in het kerstzonnetje zetten. Weet jij nog iemand???

Ook willen wij de Rabobank bedanken voor deze geweldige campagne waarmee vele verenigingen en stichtingen profijt van zullen hebben. Tot volgend jaar Rabobank Oss e.o.!