• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Morgen informatieavond en inschrijven leerlingen basisschool De Fonkeling!

fonkelinglogoWordt uw kind in het nieuwe schooljaar 2015/2016 (de periode van 1 augustus 2015 tot en met 31 juli 2016) vier jaar, dan kunt u uw kind aanmelden op de basisschool. Op maandag 12 januari 2015 organiseren wij een informatieavond voor ouders/verzorgers van kinderen die in het nieuwe schooljaar vier jaar worden. Tijdens deze informatieavond worden beide vormen van onderwijs nader toegelicht en is er voor u de gelegenheid vragen te stellen. Wij bieden namelijk al enkele jaren twee vormen van onderwijs aan:

Eerste Stroming: Samen op weg naar je eigen toekomst
Binnen deze onderwijsvorm staat structureel coöperatief leren en zelfstandig werken centraal. Methodes worden gehanteerd als leidraad. Hierbij wordt het jaarklassensysteem toegepast.

Tweede Stroming: Samen leren inspireren motiveren
Binnen deze onderwijsvorm wordt aangesloten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen; methodes worden gehanteerd als bronnenboeken. Kinderen van verschillende jaargroepen zitten bij elkaar in één unit.

De informatieavond begint met een inloop om 19:30 uur, waarna het officiële gedeelte start om 19:45 uur. Afsluiting vindt plaats rond 21:00 uur. Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 401219 (keuze 1).

U kunt uw kind vervolgens inschrijven op maandag 19 januari 2015 van 15:30 uur tot 17:00 uur in ons hoofdgebouw (Knolgroenveld 1). Neemt u bij inschrijving s.v.p. een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een officieel document waarop het Burger Service Nummer van uw kind staat vermeld mee.

Mocht u maandag 19 januari verhinderd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op om een andere afspraak te maken (dit in verband met het aantal leerlingen in het nieuwe schooljaar en de samenstelling van de groepen). Dit kan zowel via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als telefonisch via 401219 (optie 1).

Graag tot dan!
Leerkrachten en coaches basisschool De Fonkeling

NB. Mocht uw kind nog dit schooljaar (dus voor 1 augustus 2015) vier jaar worden en nog niet zijn ingeschreven, neemt u dan s.v.p. zo snel mogelijk contact op zodat wij kunnen kijken of we voor hem of haar nog een plekje kunnen maken.