• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Positieve reakties over Abaai-resort in Curacao!

abaairesortmarioannieEind april van dit jaar hebben de Berghemnaren Frenk Megens en Dianne Tonies de stap gewaagd om naar het mooie Curacao te emigreren. In het begin was het hard werken om de gasten in de zomerperiode te kunnen ontvangen. Dat harde werken met veel "zweet, bloed en tranen" wordt nu uitbetaald. De kamers zijn klaar, de tuin ligt er schitterend bij en het koffiehoekje ligt er uitdagend uit tussen het schone grind en de bestrating! Het Abaai-resort is in de zomerperiode heel goed bezocht en was al vaak volgeboekt. De gasten zijn heel enthousiast en hebben positieve reakties over Abaai-resort. Zoals de Berghemnaren, Mario en Annie Vleugels Dappers, die onlangs bij Frenk en Dianne te gast waren.

"We vinden alles hier fantastisch" zegt Annie. "Het onbijt is geweldig en broodje Abaai tussen de middag is altijd goed en we gaan vaak bij Frenk en Dianne warm eten". Mario en Annie zijn zonaanbidders en maken vaak gebruik van het zwembad en het schitterende strand. "Het zwembad is hier geweldig en ons resort is groter dan het overkwam op de foto's". Ze zijn heel tevreden over Abaai-resort. "Abaai is gemoedelijk, rustig, sfeervol, gastvrij en huiselijk en het is hartstikke fijn op Abaai-resort".

curacao103 

Mario en Annie hebben ook dagtochtjes gemaakt waaronder naar het strand en naar de dolfijnen. "Het was een fantastische dag bij dochter Iris bij het Dolfin Academy", zegt Annie.

Kortom, ze hebben hier een fantastische vakantie gehad en gingen nog eventjes op de foto bij de Berghemse vlag. Die vlag wordt opgehangen door Frenk en Dianne, wanneer er bezoek is uit "hun" Berghem!

abaairesortmarioannie

Ook andere gasten schreven positieve reakties over Abaai-resort van de oud-Berghemnaren. Op de site www.abaai-resort.com staan nog mooie foto's, meer reakties en bij deze hier nog een paar.

Een vakantiegast schreef:

Ook wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug bij Abaai Resort. De slogan “uw vakantie is onze zorg” is helemaal uitgekomen. Abaai Resort is een geweldige locatie, met voldoende mogelijkheden om in, maar ook uit de zon te zitten, bijvoorbeeld onder een gezellige palapa, of lekker op een ligstoel aan het zwembad. De kamers waren perfect, netjes ingericht, en ook het sanitair is nog nieuw, kan niet beter dus. Door de centrale ligging van Abaai Resort, konden wij tussen de 5 en 30 minuten rijden kiezen uit de meest mooie exotische stranden en waren we binnen 10 minuten in Willemstad om lekker uit te eten, zeker het eten bij Wilhelmina was een perfect advies. Een goed bord eten vanaf € 5 tot € 15. Elke morgen een heerlijk ontbijt, met telkens weer een verrassing in de vorm van vers fruit, een gebakken of gekookt eitje, of gewoon een plakje lokale cake. Ook de moderne zaken als WiFi en Airco waren perfect voor elkaar. Het resort ziet er werkelijk geweldig uit, mooi zwembad, en we werden omgeven door mooie palmbomen. Via Abaai Resort bij de boeking al in contact gebracht met een Auto verhuur bedrijf, want een auto is onontbeerlijk wil je de schoonheid van Curaçao kunnen zien. We hebben met Dolfijnen gezwommen, en op advies van Frenk en Dianne de mooiste stranden met geweldige snorkel mogelijkheden bezocht. Op elk strand hebben ze Wifi dus ook daar kun je in contact blijven met iedereen en meteen de mooiste foto’s sturen. Wij gaan net als de meeste mensen elk jaar op vakantie, maar deze was wel heel speciaal!

Dianne en Frenk bedankt voor de geweldige vakantie op Abaai Resort Curaçao en tot de volgende keer!

curacao2014

Een andere vakantiegast:

Inmiddels zijn we al 4 dagen terug in het regenachtige Nederland. Met weemoed denken we terug aan een heerlijke vakantie in Curacao. We zijn er 2 weken geweest en hebben van iedere minuut genoten. Dat laatste was voor een belangrijk deel te danken aan jullie gastvrijheid. Na een spontane ontvangst hebben jullie werkelijk alles in het werk gesteld om ons een leuke en relaxte vakantie te bezorgen. Dat is zeker gelukt, waarvoor hartelijk dank.

Jullie resort ziet er prachtig uit met het karakteristieke huis, het mooie zwembad, de palmbomen, de nieuw gebouwde palapa (schaduwplek) en de netjes ingerichte kamers. Petje af wat jullie in zo'n korte tijd voor elkaar hebben gebokst. Het is nu al mooi, maar wij zijn ervan overtuigd dat het nog veel mooier wordt. Dat is jullie wel toevertrouwd.

Deze vakantie is een absolute aanrader. De zorg die jullie aan jullie gasten besteden, het mooie resort en het geweldige klimaat staan borg voor een prima vakantie.

Groetjes van ons!

curacaoo12014