• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Sven's sponsorloop naar Berghem brengt 500 euro op voor stichting opkikker

11Gistermorgen om 04:00 uur (!) liep de wekker af bij Sven van de Meerendonk om, na een stevig ontbijt om 05:00 uur te starten aan zijn individuele sponsorloop van Sint Michielsgestel naar Berghem. Vol goede moed is hij samen met zijn moeder, Nicole, in het donker aan deze loop begonnen. Het rustige weer zorgde ervoor dat de eerste kilometers al in een rap tempo afgelegd werden. Na de dorpen Middelrode en Vinkel was het rond 09:00 uur de beurt aan Heesch om hier maar gelijk een pauze in te gelasten.

Als beloning van de voortvarende loop tot nu toe trakteerde Sven en Nicole zich op een welverdiende pauze bij de grote gele 'M'!! Hier waren ook zijn vader(Johan) en zijn kleinere broertje Nils om hem even mentaal te steunen! Na 40 minuten pauze was het nu de beurt aan de vader van Sven om hem bij de komende kilometers te vergezellen!

De sponsorloop liep nu van Heesch richting het 'Putje' om langzaamaan het einddoel in zicht te krijgen, ons aller mooie Berghem!

Het moment dat Sven, en nu weer zijn moeder, Berghem in kwamen lopen werden middels posters langs de weg het restant van de kilometers aangegeven! Via de Zevenbergseweg, Landbouwlaan, Hoessenboslaan en de Burgemeester van Erpstraat werd het uiteindelijke doel aan de Halve Morgensstraat bereikt!

Zijn vader en zijn broertje stonden, samen met vrienden en belangstellende, Sven en zijn moeder op te wachten om hem de laatste meters te voorzien van een 'Helden-onthaal'!! Bij aankomst bij de 'Finish' mocht hij zelfs als een ware atleet door een lint lopen en kreeg hij door zijn vader een welverdiende medaille omgehangen!

Sven heeft voor Stichting opkikker ruim € 500,= opgehaald!
Opkikker organiseert jaarlijks zo'n 2.000 keer een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met langdurig ziek kind.

Sven, proficiat namens mooiberghem met deze prachtige topprestatie. Klasse !!!!