• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inloopavonden Rabobank Clubkascampagne

clubkasinloopInmiddels zijn er zo'n kleine 100 inschrijvers voor de Rabobank Clubkas Campagne. Voor verenigingen die mee willen doen aan de Rabobank Clubkas Campagne organiseert Rabobank twee inloopavonden. U bent van harte welkom op: dinsdag 9 september tussen 19.00 uur-21.00 uur op ons kantoor in Oss (Raadhuislaan 26) of op maandag 15 september tussen 19.00 uur-21.00 uur op ons kantoor in Schaijk (Runstraat 15). Aanmelden hiervoor is niet nodig. Tijdens de inloopavonden kunt u vragen stellen over de Rabobank Clubkas Campagne en tevens kunt u dan een tasje met promotiemateriaal ophalen.

Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Oss e.o. draagt de samenleving een warm hart toe en ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in onze omgeving. Vorig jaar zijn wij gestart met de Rabobank Clubkas Campagne, een nieuwe manier voor het toekennen van maatschappelijke bijdragen. In 2013 was de Rabobank Clubkas Campagne een groot succes. Ruim 190 verenigingen en stichtingen namen deel. Ook dit jaar houden wij weer de Rabobank Clubkas Campagne. Voldoet jouw vereniging of stichting aan de voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2014. Inschrijven kan tot 1 oktober.

Wij stellen € 125.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van onze bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan twee op dezelfde vereniging of stichting. Op die manier laten we onze leden meebeslissen in de verdeling van de maatschappelijke bijdragen. Dat is optimale ledeninvloed zoals het hoort bij onze coöperatieve bank.

Lees meer op de website van de rabobank