• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nummer ‘’Let Me Be’!"; muziek in de strijd tegen kanker!

De Goeden Doelen Week is al voorbij. Maar u kunt ook de Berghemse Paul van Tatenhove (48 jaar) steunen. Hij zet zich in voor het goede doel Matchis! Paul woont in de Piekenhoef in Berghem en is trotse vader van twee prachtige kinderen (Sem en Linn) en getrouwd met Tanja. Hij kreeg in augustus 2021 de diagnose melanoomkanker. Zijn leven stond op zijn kop! Hij maakte een plan om weer helemaal topfit te worden, wat tot gevolg had dat zijn levensstijl in positieve zin totaal is veranderd. Paul van Tatenhove schreef onderstaande verhaal op 'Samen sterk voor Matchis'. Beluister ook het nummer ‘’Let Me Be’!  

Voor mijn initiatief is er ook muziek de wereld in gebracht! Vanuit SMIYES (Peter Mourad & Toni Visschers) wordt het nummer ‘’Let Me Be’’ gekoppeld aan mijn initiatief en hebben we zelfs samen een prachtige clip opgenomen. Ik ben sinds 2019 bevriend geraakt met Peter Mourad. Peter ken ik vanaf het moment dat hij met zijn gezin ons vorige huis in Berghem kocht, er was direct een klik en muziek....

Peter is een zeer bevlogen apotheker en is bovendien pianist en musicus (hij heeft o.a. aan het conservatorium gestudeerd), en geeft ‘onze’ Sem pianoles. Bovenal is Peter een persoon die gewoon positief in het leven staat en heel mensgericht is en net zoals ik een doorzetter.

Vanaf het moment dat ik over mijn initiatief voor Thijs Slegers en Matchis ben begonnen, heeft hij mij op allerlei manieren geholpen via zijn grote netwerk, zijn onvoorwaardelijke steun en nu zelfs met muziek. Dus... zoals ik al schreef, breng ik samen met SMIYES muziek de wereld in voor de strijd tegen kanker!

Muziek is verbindend en brengt voor iedereen iets moois en positiefs. Wat ontzettend mooi dat we samen met muziek ook een mooie positieve bijdrage leveren in de stijd tegen kanker!

Het nummer ‘’Let Me Be’’ staat sinds het moment dat ik op de top van de Alpe d’Huez stond online bij alle muziek streamingsdiensten, waaronder o.a. Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube, enz. Telkens als je het nummer beluisterd gaat er geld naar mijn Initiatief voor Matchis hoe tof!

Door het nummer zo veel mogelijk te beluisteren gaat er direct een bedrag naar mijn initiatief en maak je dit initiatief tot een nog groter succes dat het al is.

Net zo als ik denk dat veel mensen een euro kunnen missen, kunnen ook veel mensen luisteren...
Luisteren is een werkwoord, en eentje die je eigenlijk geen energie kost..
Luister daarom het nummer via de linken hieronder en ik ben benieuwd naar jullie reactie...

Ik kan en doe dit niet meer alleen en we kunnen alle hulp meer dan gebruiken dus alstublieft zegt het voort, zegt het voort!! Mijn doel is om zo €100.000 bijeen te lopen en nu dus ook te luisteren.Ik hoop dan ook dat u €1,- of wellicht meer kunt missen en dat u het nummer "Let Me Be" zoveel mogelijk gaat luisteren en delen, ik zal u daarvoor meer dan erkentelijk zijn!

Alvast uit de grond van mijn hart heel veel dank voor het doneren van die ene euro en het beluisteren van het nummer, laten we er samen een groot succes van maken en het nummer en dit initiatief naar grote hoogte laten stijgen!! Steun je de Berghemse Paul? 

HOPELIJK WILLEN JULLIE JE AANSLUITEN BIJ MIJN DREAMTEAM! EENDRACHT MAAKT MACHT!!