• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Schrijf je in voor gezelligste motor toerrit van Berghem

Op zondag 14 juli 2024 wordt voor de 10de keer de motor toerrit georganiseerd. Dit jaar gaat de route van circa 200 km naar het midden van ons land. Uiteraard gaan we weer over mooie wegen waar je met plezier kan rijden en waar we volop kunnen genieten van al het moois dat onze provincies te bieden hebben. Kijk maar eens naar de verschillende rivieren ( Maas, Waal, Linge en de Lek maar ook het mooie bosgebied op de Utrechtse Heuvelrug en de verschillende polders zijn zeker de moeite waard.

Bij terugkomst op het kermisterrein kun je genieten van een consumptie die wordt aangeboden door onze sponsoren de Merx en van Dijk en uiteraard kun je daar nog napraten over de motor toerrit van 2024, onder het genot van de kermis klanken.

Er zal weer een tombola zijn onder de deelnemers, Vos Oss motoren ook sponsor heeft weer gezorgd voor mooie prijzen, Dude! Akoestische Pop en Rock ‘n Roll coverband, heeft weer een kortingsbon ter beschikking gesteld, natuurlijk verwachten we dan wel dat je dan nog aanwezig bent om je prijs in ontvangst te nemen.

Inschrijven: tussen 8.30 en 9.00uur.
Startlocatie: Zalencentrum de Merx Berghem (Burgemeester van Erpstraat 25)
Kosten: €5,00 per motorrijder (passagier gratis)
Wij hopen u allen te mogen begroeten bij het inschrijven.

Met vriendelijke groet,
MTC Berghem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Peter den Brok via 06-12383329.
Ook dit jaar is er de mogelijkheid dat u de route al vooraf kunt ontvangen. Als u de route wilt ontvangen dan graag een mailtje met reactie en wij zorgen er dan voor dat u de route tijdig ontvangt.