• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bijna 3 miljoen paginabezoeken, dat is niet niks voor DE nieuwssite van Berghem!

De nieuwssite Mooiberghem.nl plaatst al bijna 12 jaar, 624 weken en 4380 dagen lang iedere dag Berghemse nieuws! Al die berichten komen vanuit ons dorp of moeten een link hebben met Berghem. Inwoners uit Berghem en uit de regio weten het nieuwsplatform prima te vinden. Gemiddeld klikken 50.000 bezoekers per maand Mooiberghem.nl aan met maar liefst

250.000 paginabezoeken. In november 2023 werd een record neergezet, 8751 unieke bezoekers op 1 dag klikten mooiberghem.nl aan.

In 2023 bekeken 620.184 mensen een pagina op Mooiberghem.nl en klikten samen de score van 2.957.396 paginabezoeken aan. En dat is in 1 jaar tijd, dat is niet niks voor DE nieuwssite van Berghem! 

Een score waar de initiatiefnemers Harold Mazen en Gert-Jan van Dijk enkel maar van durfden te dromen. Mooiberghem.nl is al jaren DE nieuwssite van Berghem en een haast onmisbaar informatiekanaal voor Berghem. En dat willen de initiatiefnemers zo houden.

Mooiberghem heeft inmiddels een heel netwerk opgebouwd! Steeds meer Berghemnaren leveren nieuwswaardige berichten, links, foto's, tips en/of ideeën aan. En dat is prachtig! Zo worden de bezoekers steeds getrakteerd op het laatste nieuws. Mooiberghem.nl is er áltijd, komt dagelijks met nieuwtjes, aankondigingen én redactionele verhalen. Bovendien zijn ál deze nieuwswaardige berichten op elke plek ter wereld en op elk moment van de dag te bezoeken. Gratis bovendien!

Mooiberghem.nl wil ook voor de toekomst een plek zijn voor lokale nieuwtjes of interessante verhalen. Lever daarom jouw nieuwtjes, tips of foto's met nieuwswaarde aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of facebook/mooiberghem.nl. Dan gaat Mooiberghem weer voor de 3 miljoen in 2024!