• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gouden huwelijk Ans en Noud Roelofs

7 (en 9) november jl. was het op de kop af 50 jaar geleden dat Ans en Noud Roelofs in het huwelijksbootje zijn gestapt. Ja, ze zijn 2 keer getrouwd. Op de 7e voor de wet en de 9e voor de kerk. Ze waren net 20 en 21 jaar. 
Ans (Vlashoek Oss) en Noud (van het Tuureind) leerde elkaar al kennen toen Ans 14 jaar was en Noud 15. Ans had eerst verkering met iemand anders, maar toen ze Noud zag ging die verkering gelijk uit. Ze waren meteen hoteldebotel. Die carnaval daarop kuste ze

elkaar voor het eerst en kregen verkering.

Noud en Ans hebben eerst een aantal jaren in Oss gewoond, maar wonen inmiddels al vele jaren in Berghem. Heel even in het Tuureind en al jaren in het Wolvepad. Noud heeft diverse beroepen gehad, maar de laatste jaren werkte hij als zelfstandig plafondmonteur. Ans heeft o.a. lang gewerkt bij Hotel de Weverij.

Ze hebben samen 2 kinderen gekregen, Tryfon en Thacia. Tryfon is getrouwd met Suze. Thacia woont samen met Gerben. Ans en Noud zijn de trotse opa en oma van Pam, Just, Collin en Hayley. De (klein)kinderen wonen dicht bij hun (groot)ouders in Berghem.

Noud gaat het liefst elke dag wielrennen en altijd "op de rèts". Ans kookt graag en gaat graag bij iemand op bezoek, het liefst bij haar zussen. Iedere week spelen ze samen met iemand anders het bordspel Tokken. Een lekker hapje eten mag daarbij zeker niet ontbreken. Regelmatig zien ze hun kleinkinderen. Is het niet bij de jongens op het voetbalveld, dan is het met de meiden in de stad of naar een musical of theater.

Afgelopen lente hebben ze hun gouden huwelijk al gevierd met hun (klein)kinderen in EuroDisney.

Namens kinderen en kleinkinderen en de redactie van mooi Berghem, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag.