• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Openluchttheater Hoessenbosch presenteert op 16 april het programma en eigen boek!

De poorten van Openluchttheater Hoessenbosch gaan weer openen. Op 16 april voor iedereen zelfs. Op deze zondagmiddag presenteert het theater het programma van 2023. Én verschijnt een boek over het openluchttheater waar achter de schermen een paar jaar aan gewerkt is. Diverse muziekgenres
Op muzikaal vlak is het theaterprogramma erg divers.

Op 7 mei trappen Kerelz het seizoen af, gevolgd door Qmusic The Party (26 mei), Mooi Wark (27 mei) en Neil Diamonds Memories Band (3 juni). Op 1 juli neemt Gerard van Maasakkers samen met Muziekvereniging Berghem het podium. Gevolgd door oud-profvoetballer én singer-songwriter Björn van der Doelen op 8 juli. Van 31 augustus t/m 3 september feesten we met Hoessenbosch Festival. En op 14 oktober proosten we bij Das Foute Après-Ski Fest.

Toneel voor iedereen
Zelf toneel spelen, regisseren of een dialoog schrijven? Op 13 mei is een speciale workshopdag. Met als kers op de taart een voorstelling voor publiek. Deze avondvoorstelling vol knallende dialogen is vrij toegankelijk. Vanuit ons eigen productiehuis brengt Hoessenbosch Jeugd op 20 en 21 mei Rapunzel en de Olielampgeest. Op 10, 11, 16, 17 en 18 juni spelen de volwassenen de hilarische familieproductie Snorro en op 21, 22, 23 en 24 september het gevoelige Jan Rap en z’n Maat. Ook theatergroep Bluv keert terug naar Hoessenbosch (15 september). Dit keer met Mistero Buffo.

Er mag gelachen worden
Tonprater Andy Marcelissen tovert op 29 juni zeker weten een lach op je gezicht. Net als Mark van de Veerdonk dat doet op 16 september. Voor de allerlaatste keer wel, want dit is zijn laatste show: Het Podiumbeest Ontsnapt!

Voor de kinderen
Genoeg te beleven ook voor de kinderen. Op 30 juni komen de illusionisten Rob en Emiel naar Hoessenbosch. En op zondag 9, 16 en 23 juli – in de zomervakantie – geniet je van drie kindervoorstellingen: Pim en Pom vieren feest, Boer Boris is de Baas én Anansi de Spin sterker dan een olifant (twee keer). Bekend van de boeken. Natuurlijk wordt er ook weer gegriezeld tijdens Halloween Kids (28 oktober).

Seizoensopening
Op zondag 16 april is Hoessenbosch gratis te bezoeken. Van 14.00 tot 17.00 uur geniet je van livemuziek, kinderactiviteiten, optredens van Speelgroep Hoessenbosch, een beetje Hoessenbosch Festival en een wandeling langs het programma.

Presentatie boek
Op deze zondagmiddag verschijnt ook het boek Beleef theater buiten. In dit boek vangen betrokkenen de beleving van openluchttheater Hoessenbosch. In tekst, maar vooral ook met veel beeld. Gezien door de bril van toneelspelers, regisseurs, evenementenorganisatoren en vrijwilligers die allemaal maar één ding willen: beleef theater buiten!

Ga voor meer tickets en info naar
www.hoessenbosch.nl