• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ook een prijsvraag voor spectaculaire 'Mooi Berghem Prijzen Festival'!

DE nieuws-site van Berghem, 'Mooi Berghem, alles wat je zeker niet wilt missen!', organiseert de spectaculaire 'Mooi Berghem Prijzen Festival'. Buiten het insturen van kerstfoto's is er nu ook een prijsvraag! De prijsvraag is: Wie zijn de 2 oprichters van Stichting Mooi Berghem? Weet je het antwoord en wil je ook kans maken voor schitterende prijzen? Stuur je dan het antwoord of jouw eigen kerstfoto in!

Het antwoord van de prijsvraag:

- Stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Met naam en adres

Of maak een eigen kerstfoto van je huis, kerstboom, kerstversieringen, huisdier, je man/vrouw/kids in bijvoorbeeld een kerstoutfit en mail de foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

- Maak een kerstfoto
- Stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Met naam en adres

Dan heb je een grote kans om een leuke prijs te winnen! Het antwoord en de kerstfoto's kunnen ingestuurd worden tot en met 30 december!

Elk emailadres doet mee met het 'Mooi Berghem Prijzen Festival'. Dus NIET per foto! Mooi Berghem plaatst de foto's op de website en vervolgens trekken ze een ingezonden foto (emailadres) voor mooie prijzen. Het gaat dus NIET om de mooiste foto, maar om het mee te doen!

Een paar prijzen staan hier afgebeeld zoals diverse cadeaubonnen t.w.v 25 euro. Maar Mooi Berghem heeft ook andere fantastische prijzen, zoals een karikatuur van Carroline van Dijk t.w.v. 95 euro, en echte duurzame kerstbomen voor 2023 van kerstbomenkwekerij Bergse Boom, en nog meer prachtige prijzen in petto!

Dus laat je kerstfoto maar komen, de eerste bekendmaking is op nieuwjaarsdag!

prijzenMB2022

prijzenfestivalbonnen

mooiberghemprijzenfestijnkarikatuur