• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

In hele koude avond brengt muzikale kerstrit Santa Claus 'warme bezoekjes' in Berghem

In een hele koude zaterdagavond bracht de muzikale kerstrit 'Santa Claus is coming to Berghem' weer 'warme bezoekjes' in Berghem. Santa Claus Alwin van Dijk, kerstvrouw Erica Ploegmakers en zanger Randy Voet en een aantal enthousiaste vrijwilligers trotseerden de kou en gingen in een sfeervolle en prachtige verlichte arrenslee naar Bergse mensen toe. Ze waren opgegeven omdat

ze het moeilijk hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze hadden het gewoon verdiend of omdat ze vaak voor anderen klaar stonden!

De organisatie had een hele route uitgestippeld en verraste de Berghemnaren met een senerade en een goedgevuld kerstpakket. Op sommige plaatsen was het emotioneel en werd er regelmatig een traantje gelaten. Muzikale steun, een woordje van de kerstman en een lachje van de kerstvrouw deed er goed aan met deze 'warme bezoekjes'. 

Zonder de enthousiaste vrijwilligers, de vele sponsors die belangeloos een bijdrage leverden aan het prachtige kerstpakket en bouwlocatie Ploegmakers Aqua Service, had de organisatie op deze manier deze muzikale kerstrit niet kunnen regelen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en ook namens de ruim 35 Berghemnaren waar Santa Claus langs was geweest.

Mooi Berghem steunde dit mooie initiatief en verraste de 'deelnemers' met een prachtige kerstkaart. Ze hadden met de kerstkaart een grote kans om een prijs te winnen bij 'Mooi Berghem Prijzen Festival'. Niet alleen de deelnemers van de muzikale kerstrit kunnen mee doen met dit grote prijzenfestival, maar iedereen in Berghem! Wil jij ook een leuke prijs winnen? Meer informatie over het 'Mooi Berghem Prijzen Festival' volgt z.s.m. op Mooi Berghem. 

Een paar prijzen staan hier afgebeeld. Maar Mooi Berghem heeft ook andere fantastische prijzen, zoals een karikatuur van Carroline van Dijk t.w.v. 95 euro, en echte duurzame kerstbomen voor 2023 van kerstbomenkwekerij Bergse Boom, en nog meer prijzen in petto! 

prijzenfestivalbonnen

Santa Claus en zijn 'gevolg' wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72177720304518921}