• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Binnenkort de Bergse Kwis, al ingeschreven?

Aan de organisatie zal het niet liggen: achter de schermen is hard gewerkt om weer een mooi kwisboekje te maken waar jij en je team op 28 december mee aan de slag kunnen. We hebben weer tien categorieën met originele vragen voor jullie bedacht. Net als in 2019 en 2021 kun je er ook weer voor kiezen om deel te nemen aan het doorzettersklasement. Dit is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen.

Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken.
Ook het categorieklassement keert terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie. Wil je al meer weten over welke 10 categorieën wij dit jaar voor jullie in petto hebben? Volg ons op Instagram en facebook!

De Bèrgse Kwis start 28 december om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de deur van de Berchplaets geopend.

De Bèrgse KinderKwis
De KinderKwis is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12 jaar. Qua opzet lijkt de kwis veel op de ‘grote’ dorpskwis. De KinderKwis is op 28 december van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie voor het ophalen van de boekjes wordt per mail met deelnemers gecommuniceerd. We verwachten dat De Bèrgse KinderKwis net als vorig jaar hoe dan ook door kan gaan.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking staat vooralsnog gepland op 21 januari, zoals vanouds weer in de Berchplaets. om 19:00 zal de zaal openen en om 20:00 uur zullen wij starten met de prijsuitreiking!

Inschrijven
Om deel te nemen aan de kwis dient één iemand van het team zich aan te melden via de website http://www.debergsekwis.nl/inschrijven. De inschrijvingen zijn geopend tot en met 14 december 2022.