• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wethouder Hooiveld geeft bespaarveteraan energie bespaarbox van actie Oss Schakelt Door

De energieprijzen zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Wie zou jij helpen als je de kans kreeg? Die kans krijg je nu. Oss Schakelt Door geeft 24 energie bespaarboxen weg. De inwoners van gemeente Oss mogen andere inwoners voorstellen die de box mag ontvangen. Van 1 tot en met 24 december geeft Oss Schakelt Door iedere dag een energie bespaarbox weg.

Inwoners van gemeente Oss mogen een andere inwoner nomineren om de box te ontvangen. Dat kan via social media en e-mail. Reageer op Instagram of Facebook onder een post van Oss Schakelt Door en tag degene aan wie jij energie cadeau wilt geven. Je mag natuurlijk ook mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau staat de uitleg van de actie.

Energie als cadeau
Wethouder energiebesparing van gemeente Oss, Berghemnaar Jacco Peter Hooiveld, pakte de kans. Hij gaf een bespaarbox aan de blogger van Oss Schakelt Door.

Jacco Peter Hooiveld: “Bespaarveteraan Marion blogt al ruim een half jaar over energie besparen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze met deze energie bespaarbox nog meer energie bespaart dan ze al deed. Ik zie het blog over de bespaarbox dan ook weer graag verschijnen.”

Actie Oss Schakelt Door
Oss Schakelt Door, de energiebesparingscampagne van gemeente Oss heeft 24 bespaarboxen klaar staan. Iedere dag, van 1 tot en met 24 december wordt er een winnaar van de dag geloot. Er is maximaal 1 doos per adres en winnaars moeten in gemeente Oss wonen. De uitleg van de actie en de inhoud van de bespaarbox staat ook op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau.

Win je niet? Dan is de bespaarbox zeker inspiratie voor een cadeau voor iemand bij jou in de buurt, die het kan gebruiken.

Bespaar op stroom, gas en water
Uitleg van de bespaarbox en wat er in zit vind je op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau. De inhoud helpt bij besparen op stroom, gas en water. Voor meer informatie en tips over energiebesparing, klein of groot, kun je altijd terecht op de nieuwe website van gemeentelijk energieloket, Brabant Woont Slim. www.brabantwoontslim.nl/oss