• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

International Vedanta Society (IVS) heeft haar 34ste jubileum!

Op zaterdag 19 november is het 34ste jubileumjaar van International Vedanta Society. Deze spirituele organisatie verspreid al 34 jaar de kennis van Vrede, Liefde en Waarheid onder de mensen. We bouwen aan een gemeenschap waarbij mensen elkaar onvoorwaardelijk lief kunnen hebben als broeders en zusters. En met succes!

Toen Verlicht meester Sri Bhagavan in 1989 de organisatie oprichtte, waren maar een handjevol mensen betrokken. Nu 34 jaar later is de organisatie uitgegroeid met duizenden betrokkenen over heel de wereld. Zo ook in Nederland, waar de Anjali Ashram in 2014 is opgericht.

De praktische boodschap van Vedanta die geleefd wordt binnen IVS raakt de harten van mensen.
We zijn allen EEN, alles is die EENHEID achter de dualiteit. Als we deze EENHEID kunnen ervaren en realiseren, waar is dan de ander om tegen te vechten? Helaas wordt nog steeds over heel de wereld gevochten; volkeren onderling maar ook op kleine schaal op het werk, met vrienden, en zelfs binnen families. Zolang de geest nog steeds de ander ziet als iets buiten zichzelf zal er haat en nijd zijn. Vedanta brengt ons samen om de waarheid achter deze illusie te zien. Zoals een regenboog eigenlijk wit licht is wat opgesplitst is, zo zijn wij allen die Ene Brahman met verschillende vormen. Ken je ware natuur en wordt vrij!

Op 19 november is een viering met dans, muziek, en toespraken over de Vedanta. Kom kennismaken met deze unieke levenswijze van Vedanta!

Iedereen is van harte uitgenodigd in het IVS centrum Anjali Ashram, aan de Osseweg 37 in Berghem.
Wanneer: za 19 Nov
Tijd: 19.00u (inloop 18.30u)
Neem gerust kennissen, familie of andere geïnteresseerden mee om kennis te maken met deze unieke spirituele organisatie!
Meld je aan bij Anjali Ma op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.ivs-vedanta.nl voor meer informatie.
Tot dan!

ashraminwijding2015