• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wist je dit over het kiezen van kleur voor je woonkamer?

Wist je dit over het kiezen van kleur voor je woonkamer? Miriam van Aken, interieurstyliste geeft uitleg en hulp:  - Er in de basis maar 6 verschillende kleuren bestaan. - Maar door de weerkaatsing van golflengtes en licht er ruim 16 miljoen kleuren zijn. - Elke kleur een eigen code heeft. - Deze code is opgebouwd uit 3 componenten: o Lichtheid  o Verzadiging o Kleurtoon - Het combineren van kleuren alles te maken heeft met het combineren van de juiste kleurcodes.

- Donkere kleuren sfeer en warmte geven.
- Dat deuren, kozijnen maar ook plafonds best een kleur kunnen krijgen.
- Het kiezen van kleur ook afhankelijk is van licht- en zon inval in jouw huis.

Veel mensen lopen vast in het kiezen van een nieuwe kleur voor hun woonkamer. Dan maar kiezen voor een veilige kleur wit is vaak de uitkomst. Er wordt snel gedacht dat wit voor licht zorgt en het gebruik van donkere kleuren wordt niet gedurfd. Jammer, want er zijn zoveel mooie mogelijkheden, waardoor jouw woonkamer echt een andere sfeer gaat krijgen. Ook met dezelfde meubels. Een hele andere sfeer hoeft dus geen dure investering te zijn.

Om een juiste afstemming van kleur in jouw woonkamer te krijgen, dient gekeken te worden naar de kleurcodes. Als deze kleurcodes een overeenkomst met elkaar hebben, creëer je de juiste sfeer en klopt het plaatje. Er zit meer in kleur dan je denkt. Dus ga kleur bekennen!

Kom je er niet uit en wil je graag hulp? Ik wil je hier graag bij helpen! Stuur een mailtje of bel:

MvA interieurstyling en advies
Miriam van Aken
Tel. 06-25350052
www.mvainterieurstyling.nl

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.