• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

The Velvet Roses & DJ Sonny bij de Berghemse Kermis!

Traditiegetrouw met family & friends naar de Bergse Kermis 2022 op kermiszondag.Dan kan een pitstop bij de optredens van The Velvet Roses en DJ Sonny natuurlijk niet ontbreken. Zij verzorgen feestmuziek voor iedereen! Zal het weer volle bak worden in de feesttent? Kom gezellig langs en bekijk het programma voor maandag en dinsdag! Dat staat hieronder beschreven.

Programma Bergse Kermis 2022 zondag 10 juli met The Velvet Roses & DJ Sonny
Rozen verwelken, bandjes vergaan maar The Velvet Roses zijn op elk feest AAN! Deze jeugdige partyband speelt de vetste hits en de grootste meezingers. Deze gasten weten je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer. Door de energie die de gangmakers aan de nummers meegeven is één ding zeker, stilstaan is geen optie! DJ Sonny is weer van de partij op zondag 10 juli met zijn uitgebreide muzikale reportoire! Het belooft weer heel gezellig te worden.

kermismaandag2022

Programma Bergse Kermis 2022 maandag 11 juli met Tim Schalkx, Ferry De Lits, Johnny Gold en Coenio.
Hollandser kan het bijna niet! 🇳🇱 Met Tim Schalkx, Ferry de Lits, Johnny Gold en DJ Coenio gaan we eens lekker meezingen met de welbekende Hollandse hits. Dit wil je écht niet missen!

Programma Bergse Kermis 2022 dinsdag 12 juli met Funky Risotto & DJ Sonny
Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer! Geef deze heren een Jäger en een compressor en de pret kan beginnen. 🎊 Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons en partytricks je om de oren en staat de partymachine op standje 'are you nuts’. 🥳
Natuurlijk sluiten we de kermis af met the one and only DJ Sonny! Nog even lekker dansen op de beste hitjes!

Op alle dagen is de entree gratis!

Wat mag u sowieso niet missen? Een volledig overzicht van het programma vindt u hier!

kermisprogramma2022

kermiskinderprogramma2022

'archief-foto's'

kermiszondag2020

kermisbynight

kermis147

 

kermisattracatie2018

kermisterras2020