• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooie molens bij de 8de motortoerrit zondag 10 juli

Op zondag 10 juli 2022 wordt voor de 8ste keer de motortoerrit georganiseerd. Dit jaar gaat de route van circa 175 km in westelijke richting. Uiteraard gaan we weer over mooie wegen waar je met plezier kan rijden en waar we volop kunnen genieten van al het moois dat Brabant en Gelerelande ons te bieden heeft. Kijk vooral eens naar de mooie molens die vroeger onze polder drooghielden.

Tijdens de motortoerrit is een stop gepland bij de Heeren aan de Lek (Schoonhovenseveer 43 Groot Ammers). Op een mooi terras aan de Lek kun je als je wil voor €12,50 genieten van heerlijk gebak en twee consumpties, dit is echter geen verplichting ook als je hier geen gebruik van wil maken kan je zelf van de kaart iets bestellen.

Bij terugkomst op het kermisterrein kun je genieten van een consumptie die wordt aangeboden door onze sponsoren de Merx en van Dijk en uiteraard kun je daar nog napraten over de motortoerrit van 2022.

Er zal een loting zijn onder deelnemers, Vos Oss motoren heeft een mooie prijs ter beschikking gesteld, natuurlijk verwachten we dan wel dat je dan nog aanwezig bent.

Inschrijven: tussen 8.30 en 9.15 uur.
Startlocatie: Zalencentrum de Merx Berghem (Burgemeester van Erpstraat 25)
Kosten: €5,00 per motorrijder (passagier gratis) incl. overtocht met pond in Oijen deze vaart pas vanaf 09.00 uur

Wij hopen u allen te mogen begroeten bij het inschrijven.

Met vriendelijke groet,
MTC Berghem

Wil je meer informatie neem dan contact op met Peter den Brok via 06-12383329.

Inschrijven: tussen 8.30 en 9.00 uur.
Startlocatie: Zalencentrum de Merx Berghem
Kosten: € 5,00 per motorrijder
(passagier gratis)

Dit jaar is er ook de mogelijkheid dat u de route al vooraf kunt ontvangen. Als u de route wilt ontvangen dan graag reageren per mail en wij zorgen er dan voor dat u de route tijdig ontvangt.